Acasă » Exclusiv » Autoritățile au fost sesizate, după ce fina lui Alex Bodi ar fi ”comis-o” cu Mercedes-ul de 90.000 €! Vedeta rupe tăcerea: ”Niciun prost pe lumea asta nu ar…”

Autoritățile au fost sesizate, după ce fina lui Alex Bodi ar fi ”comis-o” cu Mercedes-ul de 90.000 €! Vedeta rupe tăcerea: ”Niciun prost pe lumea asta nu ar…”

De: Cristian BlanutaHermina Hagianu 28/02/2024 | 16:30

A vrut să-și ajute prietena, dar s-a trezit cu sesizare la ANAF! Iar acuzațiile sunt grave, ajungându-se până la evaziune fiscală! Povestea a început în urmă cu mai bine de patru ani, atunci când Adelina Nica i-a întins mâna de ajutor prietenei sale, fosta asistentă a lui Capatos, care și-a luat Mercedes de 90.000 de euro, în leasing. Numai că bolidul a fost trecut pe firma Adelinei, iar de aici încep, se pare, problemele. CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Mercedes S Klasse Coupe, de 90.000 de euro, și-a dorit fosta asistentă a lui Capatos, în urmă cu mai mulți ani, iar visul i s-a îndeplinit. S-a mândrit prin târg cu bolidul alb, impresionant, e drept, doar că acum prietena ei dragă, Adelina Nica, are probleme. Motivul? ”Bijuteria” pe patru roți a fost luată în leasing, pe firma Adelinei, dar folosită de amica ei, care nu are nicio legătură cu afacerile pe care le derulează fina lui Alex Bodi.

(CITEȘTE ȘI: I-A FURAT IUBITUL PENTRU O NOAPTE! S-A DECLANȘAT JIHADUL! ADELINA NICA NU O IARTĂ PE LOREDANA CHIVU ȘI ÎI ”RADIAZĂ” MERCEDESUL DE 70.000 €)

Alex Bodi este nașul Adelinei Nica (Foto: Instagram)

Fina lui Alex Bodi riscă până la 3 ani de închisoare, dacă e vinovată

Iar din Art. 25 cod fiscal reiese că… ”Se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă fondatorul, administratorul, directorul, directorul executiv sau reprezentantul legal al societății care folosește, cu rea-credință, bunurile sau creditul de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul propriu al acestuia ori pentru a favoriza o altă societate în care acesta are interese, direct sau indirect.

Cod penal, în forma folosirii sau traficării bunurilor, banilor sau a altor valori.”

Pe scurt, legea se traduce astfel: este interzis să cumperi o mașină pe firmă care să fie folosită de persoane care nu sunt angajate acolo sau nu sunt administratori ai companiei!

Iar Adelina Nica tocmai asta a făcut! Acum, intervine informația de ultimă oră! Pe numele ei a fost deja depusă o sesizare la ANAF, în care sunt inserate greșelile pe care le-ar fi făcut.

(NU RATA: SCANDALUL ADELINA NICA – MIHAI COSTEA A ATINS UN ALT NIVEL! ”E COPIL DE 10.000 PE LUNĂ!” + RENUNȚĂ LA TOT!)

Ce scrie în sesizarea la ANAF, făcută pe numele Adelinei Nica

CANCAN.RO spicuiește câteva elemente din sesizare: de ce se face vinovată Adelina, în opinia celui care a făcut adresă la ANAF?

”Încălcarea flagrantă a dispozițiilor art 25 COD FISCAL prin neînregistrarea unor operațiuni și înregistrarea fictivă a altora, în sensul că au fost deduse, în mod ilegal, penal chiar, cheltuieli legate de autoturismul marca MERCEDES S KLASSE COUPE.

Modificarea frauduloasă a bazei de impunere pentru plata TVA, întrucât nu au fost factuare către posesorul de fapt al autoturismului contravaloarea ratei de leasing sau a altor cheltuieli cum ar fi asigurările, banii fiind primiți în conturile personale al doamnei Nica Adelina Gabriela nefiind fiscalizați. (Persoana care a făcut sesizarea inserează și conturile în care Adelina Nica a primit banii).

Deși autoturismul nu este condus de un angajat al societății sau de administratorul acesteia, au fost deduse cheltuielile aferente cu încălcarea prevederilor Art. 25 din Codul Fiscal, incluzând aici asigurări, TVA aferent ratei de leasing.

Mai mult, acolo unde se încalcă grav și flagrant normele privitoare la deductibilitatea cheltuielilor cu autoturismele apar și elementele materiale ale infracțiunii de evaziune fiscală.

În desfășurarea activității sale infracționale, administratora societății primea bani de rată lunară și de asigurări în contul personal, apoi, probabil, împrumuta societatea.”

Adelina Nica arte ce arăta (Foto: Instagram)
Adelina Nica are ce arăta (Foto: Instagram)

Adelina Nicu neagă toate acuzațiile: ”Am contract de imagine cu ea!”

Contactată de CANCAN.RO, Adelina Nica a explicat cum stă situația. Consideră, însă că nu a făcut nimic ilegal.

”Ați auzit de contract de imagine? De carte de muncă? Sunt mizerii astea! Eu nu am vrut să dau curs discuției! Dar niciodată, nu eu, niciun prost pe lumea asta n-ar face așa ceva! Există procuri pe care le dai când iese din țară persoana respectivă care are contract de imagine cu tine. Să-i dai voie să circule cu mașina. Am și eu contabil, nu sunt de capul meu. Ok, nu știu, dar m-ar lăsa să fac greșelile astea?! Loredana e sor-mea, e mama? Cum să fac eu așa ceva, să mă risc, să fiu în neregulă?

Eu plătesc lunar la stat, eu plătesc pe banca mea… Chiar nici nu vreau să mai vorbesc despre subiectul ăsta. O să vă trimit contractul ei de la mine de la firmă.

Dar, dacă eu vreau să-ți cumpăr o mașină pe firma mea, iar tu nu ai nimic la mine, pe firmă, este o ilegalitate, da! Dar nu are cum să facă nimeni asta, atât timp cât…Voi ați văzut de câte ori mi-a postat ea mie? A avut contract de acum cinci ani la mine, de cinci ani! Nu e de acum! Doar atât nu poate, să iasă cu mașina din țară fără mine, fără procură!

Cine în lumea asta ar fi atât de inconșient să facă astfel de mizerii? Nu e nicio pușcărie aici, e o amendă care nici nu știu cum să fie amenda aia, pentru că totul e legal.

Am contractul de imagine al ei, făcut la notariat. Fata plătește 1.150 de lei lunar la stat pentru contractul ei la mine la firmă”, a explicat Adelina Nica.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Hermina Hagianu
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și citeste mai mult
Parteneri
4 anotimpuri într-o singură săptămână, în București! Fenomene meteo bizare anunțate de Accuweather, în România
4 anotimpuri într-o singură săptămână, în București! Fenomene meteo bizare anunțate de Accuweather, în România
FOTO. Mădălina Ghenea a făcut-o și pe asta. Cum s-a pozat cea mai frumoasă româncă
FOTO. Mădălina Ghenea a făcut-o și pe asta. Cum s-a pozat cea mai frumoasă româncă
ATENȚIE, e FIERBINTE! Mădălina Ghenea, apariția care a făcut sute de mii de fani s-o ia razna! Nimeni nu se aștepta s-o vadă AȘA
ATENȚIE, e FIERBINTE! Mădălina Ghenea, apariția care a făcut sute de mii de fani s-o...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Actrița celebră care i-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani. Era cu 17 ani mai tânără decât marele actor: „Un diavol frumos”
Actrița celebră care i-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani. Era cu...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Delir după delir la televiziunea rusă: „Trebuie să-i facem pe europeni să înțeleagă că pot muri, că va fi război nuclear în Europa”
Delir după delir la televiziunea rusă: „Trebuie să-i facem pe europeni să înțeleagă că pot...
Clasa de mijloc a dispărut complet: O țară care avea cândva economia cu cea mai rapidă creștere din lume este acum în colaps
Clasa de mijloc a dispărut complet: O țară care avea cândva economia cu cea mai...
Mașină prinsă de radar, însă șoferul nu poate fi identificat. Cine plătește amenda?
Mașină prinsă de radar, însă șoferul nu poate fi identificat. Cine plătește amenda?
Alina Ceușan este însărcinată! Blondina a postat cea mai frumoasă fotografie cu burtica de gravidă: „Viața noastră se va schimba din nou”
Alina Ceușan este însărcinată! Blondina a postat cea mai frumoasă fotografie cu burtica de gravidă:...
Noua escrocherie prin telefon care face ravagii. ,,Mă auziți?'', este noua metodă de a păcăli oamenii. Care sunt sfaturile specialiștilor
Noua escrocherie prin telefon care face ravagii. ,,Mă auziți?'', este noua metodă de a păcăli...
Când este dispusă Catinca Roman să ierte înșelatul și cât de tolerantă este în relații? „Eu nu cred că omul e născut monogam.”
Când este dispusă Catinca Roman să ierte înșelatul și cât de tolerantă este în relații?...
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului când a vrut să-și șteargă urmele
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului...
Arestat pentru că și-a ucis soția, a vrut să se sinucidă cu tratamentul de depresie. În loc să ia medicamentele zilnic, a strâns mai multe și le-a înghițit
Arestat pentru că și-a ucis soția, a vrut să se sinucidă cu tratamentul de depresie....
BANCUL ZILEI. Ce-i spune Bulă soției după noaptea nunții: Din câte văd, dragă, eu...
BANCUL ZILEI. Ce-i spune Bulă soției după noaptea nunții: Din câte văd, dragă, eu...
Cel mai ieftin televizor disponibil la Carrefour costă mai puțin de 400 de lei!
Cel mai ieftin televizor disponibil la Carrefour costă mai puțin de 400 de lei!
A fost găsită LEGĂTURA ASCUNSĂ dintre orașele mare și cancer
A fost găsită LEGĂTURA ASCUNSĂ dintre orașele mare și cancer
Theo Rose a recunoscut că îl plăcea pe Anghel Damian din timpul relației cu Alex Leonte: „Strici și casa omului și pe a ta. Și-a asumat un mare risc...”
Theo Rose a recunoscut că îl plăcea pe Anghel Damian din timpul relației cu Alex...
Semnul care îți spune că bei prea mult alcool. Ce îți apare pe față dacă ai acest obicei
Semnul care îți spune că bei prea mult alcool. Ce îți apare pe față dacă...
Orașul din România care își pierduse populația după Revoluție, iar acum a renăscut. Tot mai mulți oameni trăiesc aici
Orașul din România care își pierduse populația după Revoluție, iar acum a renăscut. Tot mai...
Doliu în televiziune. A murit o legendă din epoca de aur a televiziunii. Ne va fi foarte dor de el
Doliu în televiziune. A murit o legendă din epoca de aur a televiziunii. Ne va...
Acuzaţii penale pentru Anamaria Prodan. Ce ar fi făcut impresara pentru a-l ajuta pe Reghecampf: „Aşa-ţi trebuie!”
Acuzaţii penale pentru Anamaria Prodan. Ce ar fi făcut impresara pentru a-l ajuta pe Reghecampf:...
Un nou joc este oferit gratuit de Epic Games Store
Un nou joc este oferit gratuit de Epic Games Store
Zelenski mulţumeşte Germaniei pentru livrarea de rachete Patriot într-un
Zelenski mulţumeşte Germaniei pentru livrarea de rachete Patriot într-un "moment critic"
Interdicție în România. E lege pentru toată lumea. Iei o amendă de până la 5.000 de lei
Interdicție în România. E lege pentru toată lumea. Iei o amendă de până la 5.000...
Un hotel din Mamaia e unic în lume. Ce îl face fără egal
Un hotel din Mamaia e unic în lume. Ce îl face fără egal
Cum să plătești cu 50% mai puțin abonamentele la Digi RCS-RDS România. Ce trebuie să faci, până pe 14 aprilie
Cum să plătești cu 50% mai puțin abonamentele la Digi RCS-RDS România. Ce trebuie să...
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Corina Caciuc: Cel mai bun martor!
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă...
O femeie a văzut că „porțile iadului” par să se deschidă chiar în curtea casei și totul a fost surprins pe camerele de filmat
O femeie a văzut că „porțile iadului” par să se deschidă chiar în curtea casei...
„Cine vrea condiții să plătească!”. Cu cât închiriază un apartament Mihai Trăistariu în vara anului 2024?
„Cine vrea condiții să plătească!”. Cu cât închiriază un apartament Mihai Trăistariu în vara anului...
Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”
Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre...
Cele patru alimente care intensifică cearcănele de la ochi. Unele persoane le consumă zilnic, fără să știe efectul pe care îl au
Cele patru alimente care intensifică cearcănele de la ochi. Unele persoane le consumă zilnic, fără...
Anca Dimancea anunță că 3 zodii au dat lovitura! Începe o perioadă excepțională, care va dura până după Paște
Anca Dimancea anunță că 3 zodii au dat lovitura! Începe o perioadă excepțională, care va...