Acasă » Showbiz » Showbiz intern » “Iubesc doi barbati in acelasi timp: si pe sot, si pe amant! Ce ar trebui sa fac?” Adevarul nebanuit despre femeile infidele!

“Iubesc doi barbati in acelasi timp: si pe sot, si pe amant! Ce ar trebui sa fac?” Adevarul nebanuit despre femeile infidele!

De: Cancan 25/02/2015 | 12:05
“Iubesc doi barbati in acelasi timp: si pe sot, si pe amant! Ce ar trebui sa fac?” Adevarul nebanuit despre femeile infidele!

"Din pat in pat" este rubrica fara perdea, despre sex, ce raspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme, gasind rezolvare pentru fiecare.

Cititorii CANCAN.ro sunt invitati sa stea de vorba cu Jacqueline atat in ceea ce priveste problemele personale, cat si pe cele de cuplu, sexul fiind inca un subiect tabu, in Romania. Desi multi prefera sa-si rezolve singuri dilemele, este de preferat sa ceara ajutorul unui medic specialist. CANCAN.ro vine in ajutorul celor care au nevoie de un sfat specializat si le raspunde, prin intermediul lui Jacqueline, tuturor celor care trimit mail-uri pe adresa [email protected].

 

rubrica sex

Am un penis prea mare

Buna Jacqueline. Numele meu este Mircea, am aproape 30 de ani si am avut doar cateva relatii sexuale. Nu sunt un barbat urat si nici prost, insa se pare ca am un mare defect. Cel putin pentru femeile cu care am avut pana acum contact. Sunt supradotat. Organul meu este mult prea mare si nu reusesc sa duc la capat prea multe partide sexuale. Desi le anunt inca de la inceput ca sunt dotat, niciuna nu ma crede la inceput, iar cand ajung sa ma dezbrac raman surprinse. Nu stiu daca pur si simplu se inhiba sau chiar simt mai mult durere decat placere, cert este ca nu reusesc sa am o viata sexuala normala. Chiar daca ma duc si la femei care se vand pe bani primesc de multe ori refuzuri.

Draga Mircea, problema ta nu este fara rezolvare asa cum ai tu impresia. Chiar daca ai impresia ca nu vrei reusi niciodata sa ai o voata sexuala normala, iti spun ca te inseli. Nu ai fost suficient de informat. In primul rand, in cazul tau trebuie sa folosesti mult lubrifiant. Poti folosi lubrifiera atat in timpul prelufdiului, cat si in timpul actului sexual. In plus, incearca sa eviti cat mai mult de pozitia doggy-style si sexual anal. In aceste pozitii, femeia nu este in cea mai buna stare, iar in cazul tau, sexul doggy-style si cel anal devine un chin, o tortura si chiar un motiv de cearta cu partenerul. Poti chiar sa iti ranesti partenera. Cel mai indicat este sa incerci pozitia clasica, unde femeia detine controlul. In banala pozitie a misionarului, poti oricand sa cotrolezi “monstruletul” sa intre, iar cand partenera ta iti spune sa te opresti, poti sa o faci oricand. Mare grija si la preludiu. Penetreaza-ti partenera cu mate atentie si nu te grabi sa treci imediat la actiune.

rubrica de sex

Ma masturbez dupa fiecare contact sexual


Buna ziua. Sunt Diana din Slobozia si am o mare problema. De cateva luni nu mai simt deloc placere cand fac dragoste cu iubitul meu. De fiecare data mimez orgasmul pentru a nu-l deranja si pentru a nu crea problema in cuplu. Dupa ce termin partida, ma duc in alta camera si ma masturbez. Am incercat sa schimb si partenerul sa vad daca problema este la mine sau la el. Se pare ca eu sunt cea cu probleme. Ce as putea sa fac? Nu-mi convine ca nu am orgasm decat atunci cand ma masturbez.

Draga mea Diana, se pare ca esti in acea categorie de femei care sufera de excitatie sexuala. Aceste afectiuni se caracterizeaza prin lipsa lubrifierii, inainte si in timpul actului sexual sau imposibilitatea de a mentine lubrifierea, durerea in timpului actului sexual, scaderea apetitului sexual si imposibiliatea de a ajunge la orgasm. Sfatul meu este sa incerci sa raresti pe cat posibil sa te masturbezi, deoarece poate duce la dependenta si sa incerci sa iti ridici putin apetitul sexual. Poti incerca schimbarea rutinei sau incercarea unor pozitii noi. In cazul in care nici asa nu reusesti sa ai orgasm, atunci il poti ruga pe partenerul tau sa-ti stimuleze clitorisul. Dupa cum spui atunci ajungi la orgasm, deci cred ca poti ajunge mai usor chiar in pat cu partenerul tau.

 

rubrica de sex

Iubesc doi barbati in acelasi timp


Buna Jacqueline, mi-a fost extrem de greu sa-ti scriu asa ca prefer sa-nu mi dau numele. Problema mea cea mai grava este aceea ca iubesc doi barbati in acelasi timp. Grav este ca sunt casatorita si am si un copil. Cu sotul meu ma inteleg de minune, nu ma deranjeaza cu nimic, doar ca partidele noastre amroase au devenit un esec total. Asa am ajuns sa caut iubirea in alta parte. Am dat de un barbat care a reusit sa ma duca in niste stari pe care nu mi le-am imaginat niciodata. Cu el sexul este ceva mai mult decat spectaculos. Nu stiu ce sa fac. Nu vreau sa renunt la casnicia mea, dar nici nu pot sa-l parasesc pe barbatul cu care ma simt extraordinar. Ce as putea face.Prcatic, iubesc doi barbati in acelasi timp.

Draga me,  din pacate problema ta este destul de grava. In primul rand, nu poti iubi doi barbati in acelasi timp. Nu exista ca atunci cand ai probleme grave sau cand vrei sa impartasesti un moment de fericire, sa suni doua persoane in acelasi timp. Pe primul care iti vine in minte pentru a-i spune toate acestea, acela este barbatul pe care il iubesti cu adevarat. Daca, pe partea sentimentala am incercat sa iti gasesc o solutionare, in ceea ce priveste viata sexuala, doar de tine depinde. Fie incerci sa imbunatatesti viata sexuala cu sotul tau, fie ramai doar cu amantul tau. Sfatul meu este sa te gandesti bine si sa incerci sa-ti condimentezi relatia sexuala cu sotul tau. Tinand cont ca ai o familie, indicat ar fi sa mai dai o sansa relatiei. Daca nu se mai poate, atunci chiar trebuie sa pui ordine in viata si mai ales in gandurile tale.
 

CITESTE SI:

Adevarul despre sexul pe “stop”! Ce sa faci cand iubitul tau iti cere asta si ce alternative exista!

Suferi de ejaculare precoce? Ce pasi trebuie sa urmezi ca sa-ti uluiesti partenera: „Te dezbraci si…”

 

Toti cei care vor sa-si gaseasca rezolvarea neplacerilor in cuplu sau necesita ajutor in privinta problemelor sexuale sunt invitati sa-mi scrie pe celebra adresa [email protected], cu mentiunea pentru Jacqueline.

 

Jacqueline

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Deea Maxer s-a despărțit de Robert Drilea? Detaliile care dau de bănuit
Deea Maxer s-a despărțit de Robert Drilea? Detaliile care dau de bănuit
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea