Jojo a fost operată de urgență! De ce a ajuns actrița la spital

Autor: A. D.
Publicat: 04/02/2020 | 14:31
Jojo a fost operată de urgență! De ce a ajuns actrița la spital

Recent, Jojo a trecut prin momente grele. Actrița a ajuns la spital și a fost operată de urgență. Acum se află în afara oricărui pericol și este în perioada de recuperare.

Cătălina Grama a ajuns pe mâna medicilor, care au operat-o de urgență din cauza unei herni ombilicale. Întreaga poveste s-a întâmplat acum ceva timp, iar în prezent actrița se află în afara oricărui pericol, intervenția fiind un succes. (CITEȘTE ȘI: PAUL IPATE S-A ÎNCORDAT, IAR JOJO NU A AVUT CE FACE: ”PISOIUL MERGE CU NOI!”)

În perioada în care problemele de sănătate nu îi dădeau pace, Jojo a fost nevoită să renunțe la una dintre pasiunile ei. Actrița nu a mai putut să facă sport, acest lucru lăsând un gol în rutina ei. După ce intervenția s-a terminat cu bine, vedeta a putut să revină în sala de fitness, unde își lucrează corpul zilnic. (VEZI ȘI: LA APROAPE DOI ANI ȘI JUMĂTATE DE CÂND A ADUS-O PE LUME PE FETIȚA EI, A APĂRUT ȘI PRIMA POZĂ CU CHIPUL FIICEI LUI JOJO)

„M-am apucat destul de serios de sală. Sau măcar îmi imaginez asta. Înainte să mă antrenez cu Eliza mergeam la sală şi făceam tot felul de exerciţii uşoare. Acum s-a schimbat povestea. Eliza spune că o să fiu iar fit. Mai mult decât atât, o să am şi un posterior antrenat! După două naşteri şi multă pauză de sport pentru că am avut hernie ombilicală şi am operat-o după, iată cum începe încet, încet, călătoria mea cu Eliza alături”, a scris Jojo pe Instagram.

Relația cu Paul Ipate

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui lungmetraj și de la început au avut o chimie aparte. Cei doi formează un cuplu de mai bine de șapte ani și au împreună o fetiță, Zora. Familia lor este împlinită, iar cei trei încearcă mereu să facă multe lucruri împreună. Deseori, părinții se prind în jocurile celei mici și încercă să facă alături de ea cât mai multe lucrui creative ca: pictatu, modelatul în plastilină și cititul.

Citește și...