Acasă » Altceva Podcast » La un an de la divorț, Deea Maxer și-a schimbat radical viața! E pe punctul de a ”lovi” în Dubai!

La un an de la divorț, Deea Maxer și-a schimbat radical viața! E pe punctul de a ”lovi” în Dubai!

De: Ana Maria Păsat 01/04/2024 | 18:16

La un an de la divorțul de Dinu Maxer, Deea și-a schimbat radical viața. Spectacolele au rămas pentru ea doar un hobby, ci nu principala sursă de venituri, ca odinioară. Artista are acum alte planuri, e o femeie de afaceri în plină ascensiune. E mulțumită de felul în care arată la 34 de ani, iar în viitorul apropiat vrea să-și ia casă în Dubai, potrivit mărturisirilor făcute într-un amplu interviu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Deea Maxer se poate declara o femeie împlinită atât în plan personal, cât și profesional. Iubește de mai bine de zece luni, are o relație perfectă cu părinții lui Robert, tânărul alături de care și-a refăcut viața după despărțirea de Dinu Maxer, potrivit mărturirisilor făcute în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Chiar dacă a trecut printr-un divorț, artista crede cu tărie în ideea de căsnicie, iar cununia religioasă din biserică i se pare divină…

Deea Maxer și Robert, actualul său iubit/ Foto: Instagram

Cum se numește în buletin

CANCAN.RO: Bună, Deea…  Ai rămas cu același buletin și după divorț?

Deea Maxer: Mi-am schimbat numele în buletin. Înainte eram Andreea, acum sunt Deea. Așa m-am născut, dar mi l-am schimbat în certificatul de naștere. Nu-mi mai serbez ziua de Sf. Andrei, doar mama îmi mai zice „La mulți ani”. Așa mi se supne de la 14 ani, așa m-am obișnuit și așa am devenit cunoscută, ca Deea.

CANCAN.RO: Ce mai faci? Care sunt principalele tale preocupări?

Deea Maxer: Alerg între birouri, între joburile pe care le am. Copiii, școală, grădi. În week-end facem tot felul de activități. Mergem pe la munte. Am rezervat în vacanță, în aprilie, când e ziua mamei mele. La noi, pe Valea Prahovei, cu ai mei, cu copiii, cu Robert.

(CITEȘTE ȘI: LA CE NIVEL A AJUNS RELAȚIA DINTRE NOUL IUBIT AL DEEI MAXER ȘI FIICA LUI DINU! FEMEIA SE MÂNDREȘTE ACUM CU IMAGINILE)

„Căsătoria e divină”

CANCAN.RO: Te vezi din nou mireasă?

Deea Maxer:  N-am luat în calcul dacă mă mai mărit sau nu. Dar probabil, într-o relație serioasă, dacă va veni momentul să fiu cerută, eu cred în căsătorie. E divină. Nu-i vorba de acte, ci de o asumare în fața divinității. Nu cred în actele semnate la cununia civilă, ci în căsătoria în fața lui Dumnezeu. Ca o asumare.

CANCAN.RO: La slujba din biserică, mirii își asumă să fie împreună „la bine și la greu, până ce moartea îi va despărți”…

Deea Maxer: Așa e, dar nu tot timpul se poate. Oamenii se schimbă. Cred în acest lucru, a fi împreună și la bine și la greu. Asta nu se referă la divorț, la faptul că oamenii nu se mai înțeleg sau nu mai au aceleași principii. Atunci nu mai există compatibilitate. Dar greul înseamnă boală, să rămâi fără loc de muncă și altele. Atunci partenerul trebuie să-ți fie alături.

„Părinții lui sunt niște oameni foarte frumoși”

CANCAN.RO: Cum te înțelegi cu viitorii „socri”?

Deea Maxer: Dar de ce-i numești așa? Ne cunoaștem de 10-11 luni… Abia când voi fi cerută de nevastă îi putem numi așa. Până atunci, nu pot pune astfel de titulaturi. Locuim în două case, și la Robert și la mine. Părinții lui sunt niște oameni foarte frumoși, de la care am avut multe de învățat, care au ajuns să-mi iubească copiii și să accepte situația mea de viață. Ceea ce e un lucru foarte frumos. Ne înțelegem foarte bine.

CANCAN.RO: Aceeași părere o au și părinții tăi despre Robert?

Deea Maxer: Cu siguranță, mai ales că evenimentele importante le petrecem împreună.

CANCAN.RO: Pe când din nou în fața altarului?

Deea Maxer: Noi vom decide. În momentul acesta, nu ne dorim niciunul.

(VEZI ȘI: DEEA MAXER A DAT DE PĂMÂNT CU DINU. DECLARAȚIILE DESPRE EVENIMENTELE CARE AVEAU LOC ÎNTRE 4 PEREȚI SCHIMBĂ TOT CE ȘTIAM PÂNĂ ACUM)

„Am fost singură totdeauna în proiectul meu”

CANCAN.RO: Simți nevoia unui partener pe scenă? Cum stai cu concertele?

Deea Maxer:  Concertele nu sunt așa de dese ca acum zece ani. Dar când există cereri, contractul se negociază. Am fost singură totdeauana în proiectul meu, de la 16 ani. Mă refer la cel oriental. Că doar nu dansa fostul meu partener cu mine pe scenă. Eu cânt cover-uri în limba arabă. Tot felul de coregrafii ș accesorii. În proiect am și dansatoarele.

CANCAN.RO: Vorbești arabă?

Deea Maxer:  Nu pot vorbi arabă, dar înțeleg mai multe expresii. Arabii vorbesc diferit dintr-o țară în alta. Am studiat anii aceștia, ca să pot transmite ceva. Am avut și colegi iordanieni, de exemplu, care m-au ajutat uneori.

Acum vreo zece ani m-am gândit să mă apuc să învăț arabă, dar am renunțat. Mi-am dat seama că n-avea sens, dacă tot nu plecam din țară. În plus, e suficientă engleza.

Deea Maxer are de gând să-și cumpere apartament în Dubai

„M-am săturat să stau să…”

CANCAN.RO: Cum reușești să ții kilogramele sub control?

Deea Maxer:  Nu am timp de sală. Sunt foarte mulțumită de mine cum arăt. Evident, că tonifierea nu ar strica. Ar trebui să facem toți puțin sport. Eu nu fac, nu sunt mândră de asta. Dar nu le pot împăca pe toate, nu tot timpul ne iese. M-am săturat să stau să lupt să nu mai mănânc aia, să nu mai fac aia. Să te placă lumea. Eu mă simt bine, sunt sănătoasă. Pentru o femeie cu doi copii, la 34 de ani, sunt mândră de mine. Am avut și avantajul că am făcut copii de tânără.

CANCAN.RO: După divorț, Dinu a implicat-o și pe iubita sa actuală în proiectul lui… Ce poți spune despre asta?

Deea Maxer:  Nu comentez de viața fostului soț. Nu mă interesează, nu o să-mi dau cu părerea. Comunicăm strict legat de tot ce ține de copii. Discutăm liber despre care e cea mai bună variantă pentru ei.

Nu rata: DEEA MAXER A DESLUȘIT MISTERUL, DUPĂ CE A DAT DE ÎNȚELES CĂ EXISTĂ PROBLEME ÎN RELAȚIA CU ROBERT DRILEA! CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE FAPT, ÎNTRE CEI DOI

„Spectacolele au rămas un hobby, înainte erau principala mea sursă de venit”

CANCAN.RO: Care sunt principalele tale surse de venit în prezent?

Deea Maxer:  Sunt implicată în firma de cosmetice, am și echipă de vânzări, am evenimente prin țară. În rest, o dată pe lună plec în Dubai. Merg cu clienții pe partea de achiziționare de apartamente, de un an de zile fac asta. Sunt și în zona imobiliară. Am agenția din Dubai care funcționează sub licență guvernamentală. Agenția este deschisă în Dubai, birourile sunt și acolo, dar avem și-n București. Eu de aici lucrez. Nu mă pot muta definitiv în Dubai, pentru că am copiii. Dar plec des cu clienții. Ofer consultanță, am contracte cu dezvoltatorii mari de acolo.

Acesta este acum domeniul meu principal de activitate, în paralel cu firma de cosmetice, în care mă tot dezvolt. Domenii care merg foarte bine. Am preluat și câteva proprietăți de lux din București, pe care le pomovez. Alerg. Vizionări, colaborări.

CANCAN.RO: Să înțeleg că spectacolele au rămas pentru tine doar un hobby?

Deea Maxer:  Spectacolele au rămas un hobby, înainte erau principala mea sursă de venit. Dar atunci când e cerere, nici nu-mi vine să refuz. Îmi place ceea ce fac. Acum vine și sezonul nunților.

Are în plan să-și ia casă în Dubai

CANCAN.RO: Ai în plan să-ți iei casă în Dubai?

Deea Maxer:  Deocamdată nu am achiziționat o casă în Dubai. Sunt în curs să fac asta, chiar îmi doresc, ca și investiție, să am o proprietate acolo. În momentul în care vrei să cumperi o proprietate în stadiu de proiect, care va fi gata peste doi ani, tu dai banii într-un cont al guvernului, care garantează investiția.  În Dubai nu există țepe. Iar prețurile sunt foarte accesibile. Un apartament cu două camere în București costă la fel ca unul în Dubai. Nu degeaba 78 la sută din firmele mari s-au mutat în Dubai. E un fel de paradis fiscal. Prețurile sunt accesibile, există o cerere foarte mare, mult mai mare față de proiectele care sunt. Cu 200.000 de dolari îți poți lua o super casă acolo. Se plătește în rate, e cel mai accesibil plan.

O să fac investiția la timpul potrivit. În momentul în care o să găsesc un proiect potrivit pentru copii.

CANCAN.RO: Te-ai fi mutat în Dubai, dacă nu erai mamă?

Deea Maxer:  Da, mă mutam. Dar nu voi putea să mă rup niciodată de copii. Tot timpul voi fi lângă ei.  Am finalizat și o academie de consultanță imobiliară în Dubai. E un domeniu de care m-am îndrăgostit. Am încredere în sistem, îmi place țara, îmi place ce au dezvoltat. Au foarte multe facilități.

CANCAN.RO: Cum te împarți între copii și joburi?

Deea Maxer: La vară, Andreas cu siguranță va pleca iar la mare, cu taică-su, fetița e la privat la grădinița. Stă și cu ai mei, când sunt plecată. Week-endul acesta e al lui Dinu. Ia copiii la el, eu voi profita și-mi fac treaba, că am și spectacol.

Andreas e deja bărbățel. Face două sporturi, e bine și cu școala. În continuare e și în zona artistică. Tatăl lui îi compune, urmează să aibă un clip nou, o piesă nouă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Ana Maria Pasat este absolventă a Facultății de Litere, din cadrul Universității București A fost redactor la Cotidianul, Sportul Românesc, Ring, Libertatea, Playtech, redactor șef adjunct la Ziarul si Umbra și șef departament la Gardianul, citeste mai mult
Parteneri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A făcut mărturisirea cu puțin timp înainte de a muri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Cum arată femeia fatală a României, care s-a iubit cu Țiriac! A revenit în țară după 14 ani
Cum arată femeia fatală a României, care s-a iubit cu Țiriac! A revenit în țară...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce aroganță a mai făcut Anamaria Prodan! I-a cumpărat fiicei Sarah un bolid de 140.000 de euro. E la a patra mașină
Ce aroganță a mai făcut Anamaria Prodan! I-a cumpărat fiicei Sarah un bolid de 140.000...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Lukașenko a dezvăluit de ce Belarusul nu a invadat Ucraina alături de armata lui Putin: „Am face jocurile NATO”
Lukașenko a dezvăluit de ce Belarusul nu a invadat Ucraina alături de armata lui Putin:...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
„Descoperind fericirea la țară”. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur ară pământul și plantează legume! Cuplul celebru nu se ferește de muncile câmpului | Foto
„Descoperind fericirea la țară”. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur ară pământul și plantează legume! Cuplul...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
16 judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, grindină, vijelii şi ninsori la munte, până joi seară
16 judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, grindină, vijelii şi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Au aflat cum VA SFÂRȘI Universul! Cercetătorilor nu le-a venit să creadă
Au aflat cum VA SFÂRȘI Universul! Cercetătorilor nu le-a venit să creadă
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Cele 4 zodii care vor avea parte de opulență și fericire până la Florii. Totul iese bine pentru ele
Cele 4 zodii care vor avea parte de opulență și fericire până la Florii. Totul...
O televiziune din România s-a închis. CNA i-a retras deja licența: “Toate se plătesc. Și bune și rele”
O televiziune din România s-a închis. CNA i-a retras deja licența: “Toate se plătesc. Și...
INTERDICȚIA se va aplica peste tot în ROMÂNIA. Klaus Iohannis a semnat decretul chiar astăzi, 17 APRILIE
INTERDICȚIA se va aplica peste tot în ROMÂNIA. Klaus Iohannis a semnat decretul chiar astăzi,...
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri. Boala îl schimbase radical, dar el tot își găsea puterea să zâmbească
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Statele Unite vor sancţiona programul iranian de rachete şi drone după atacul asupra Israelului
Statele Unite vor sancţiona programul iranian de rachete şi drone după atacul asupra Israelului
Devine obligatoriu în ROMÂNIA. Ce trebuie să știe cei care se uită la TELEVIZOR
Devine obligatoriu în ROMÂNIA. Ce trebuie să știe cei care se uită la TELEVIZOR
Meghan, obrăznicia supremă. Ar vrea scuze de la Casa Regală
Meghan, obrăznicia supremă. Ar vrea scuze de la Casa Regală
Câți lei primește PENSIE un român, în 2024, dacă nu a muncit nicio zi în viața lui. Suma a crescut considerabil
Câți lei primește PENSIE un român, în 2024, dacă nu a muncit nicio zi în...
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu...
Când are loc Bucharest Opera Festival 2024? 1500 de muzicieni și balerini vor fi prezenţi pe scenă
Când are loc Bucharest Opera Festival 2024? 1500 de muzicieni și balerini vor fi prezenţi...
Deea Maxer, anunț surprizător despre sarcină după un an de relație cu Robert Drilea: „Menirea unei femei este să fie mamă”
Deea Maxer, anunț surprizător despre sarcină după un an de relație cu Robert Drilea: „Menirea...
Mașina Mercedes care arată ca în filmele SF. A stabilit chiar și recorduri de viteză
Mașina Mercedes care arată ca în filmele SF. A stabilit chiar și recorduri de viteză
Ce să pui în cartofii pe care-i faci la cuptor ca să le dai un gust demențial. Vor ieși mai buni ca la restaurant
Ce să pui în cartofii pe care-i faci la cuptor ca să le dai un...