Acasă » Exclusiv » Lidia Buble a făcut anunțul, iubitul ei, Horațiu Nicolau, s-a pus pe treabă! ”Facem nunta!” + Ce așteaptă, însă, artista

Lidia Buble a făcut anunțul, iubitul ei, Horațiu Nicolau, s-a pus pe treabă! ”Facem nunta!” + Ce așteaptă, însă, artista

De: Loriana Dasoveanu 28/04/2024 | 14:00

Lidia Buble a fost premiată în cadrul galei Premiile Unica 2024. Artista în vârstă de 30 de ani s-a făcut remarcată datorită aspectului său fizic natural, iar oamenii au apreciat-o întotdeauna pentru acest lucru. Vedeta spune mereu a mizat pe frumusețea naturală, însă nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă, deși iubitul ei îi spune mereu asta. Și, apropo de partenerul Lidiei Buble. Vedeta a vorbit despre relația cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. Ce apreciază cel mai mult la bărbatul mai în vârstă cu 32 de ani decât ea, dar și când urmează nunta aflăm de la Lidia într-un interviu exclusiv CANCAN.RO

Lidia Buble a primit premiul pentru Fumusețea naturală și s-a declarat șocată. Artista a vorbit despre ce înseamnă pentru ea frumusețea, unde greșește generația actuală, dar și despre ce îi place iubitului la ea. În plus, Lidia a dezvăluit că Horațiu Nicolau este bărbatul pe care se poate baza în orice moment, așa că îl vede, în viitorca fiind tatăl copiilor ei. Dar mai întâi, au de pus la punct nunta.

Lidia Buble se vede mireasă alături de Horațiu Nicolau

Lidia Buble se visează mireasă și mamă alături de Horațiu Nicolau Sursa: Instagram.com/ Lidia Buble
Lidia Buble se visează mireasă și mamă alături de Horațiu Nicolau Sursa: Instagram.com/ Lidia Buble

(CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE A PRIMIT INELUL VISAT DE LA MILIONARUL HORAȚIU NICOLAU DE ZIUA SA DE NAȘTERE)

CANCAN.RO: Felicitări pentru premiu, Lidia!

Lidia Buble: Mulțumesc din suflet! Să știi că acest premiu îți aparține și ție pentru că ești și mai frumoasă. Așa cum am spus, vreau să împart acest premiu cu toți cei care au curajul să fie asumați și unici. Eu asta consider că este frumusețea adevărată. M-a șocat acest premiu pentru că niciodată nu m-am considerat o femeie frumoasă și nici nu am primit complimente în acest sens. Mi s-a spus des că am o voce frumoasă, dar în rest, mai slăbuț. De aceea am fost șocată! Eu știu că acest premiu se referă la frumusețea care contează cu adevărat, iar aici mă refer la frumusețea interioară pe care ar trebui să o scoatem cu toții la iveală cât mai des posibil.

CANCAN.RO: Ți se pare că lumea a devenit în ultimii ani mai rea poate și din cauza contextului social? 

Lidia Buble: Este posibil și treaba aceasta. Ce observ în jurul meu și nu îmi place deloc este că oamenii nu se mai acceptă așa cum sunt. Asta mă întristează. Sunt tot felul de filtre, toată lumea își dorește să arate ca X, Y, Z. Nimeni nu mai vrea să fie el. Până la urmă asta este frumos, faptul că Dumnezeu ne-a creat pe toți într-un mod unic și este cel mai tare lucru să fii unic pe acest Pământ. Nu vă mai lăsați învinși de hate-ul din online sau de toate părerile date de cei din jur. Dacă pentru voi frumusețea înseamnă cum v-a lăsat Dumnezeu, rămâneți așa. Nu vă lăsați induși în eroare.

CANCAN.RO: Am înțeles că ai un inel nou pe deget.

Lidia Buble: Este același de acum un an.

CANCAN.RO: Îl aștepți pe celălalt? 

Lidia Buble: Nu îmi place să aștept nimic. Așa cum sunt adepta frumuseții naturale, sunt adepta naturalului în general în viață. Nu îmi place să-mi fac planuri, decât pe plan muzical. În rest, Îl las pe Dumnezeu să-mi coordoneze viața așa cum consideră El că este mai bine pentru mine. Când o să fie momentul, o să vină.

CANCAN.RO: Care este calitatea pe care o apreciezi cel mai mult la partenerul tău? 

Lidia Buble: Sunt trei lucruri de care eu țin cont foarte mult atunci când vine vorba de o relație. Trebuie să existe respect, comunicare și, cel mai important, iubire necondiționată. Iubirea este cheia tuturor problemelor.

Lidia Buble a arătat pentru CANCAN.RO inelul pe care îl poartă pe deget
Lidia Buble a arătat pentru CANCAN.RO inelul pe care îl poartă pe deget

(VEZI ȘI: LIDIA BUBLE SE IUBEȘTE CU HORAȚIU NICOLAU, DAR NU SE AFIȘEAZĂ DELOC CU EL. MOTIVUL ARE LEGĂTURĂ CU TATĂL ARTISTEI) 

Lidia Buble, înțeleasă dintr-o privire de Horațiu Nicolau: „Este de ajuns să mă uit la el că știe tot”

CANCAN.RO: Când ai o problemă înțeleg că te duci la el și îi spui, uite, am pățit asta. Te consolează sau este genul de bărbat care încearcă să și rezolve situația? 

Lidia Buble: Nici nu trebuie să-i spun când am ceva. Este de ajuns să mă uit la el. E de ajuns o singură privire și știe tot. Dar da, comunic mult. Este important să comunicăm, să știm ce ne dorim, ce ne place. El deja le știe pe toate, nu mai trebuie să comunic nimic.

CANCAN.RO: Am văzut că îți conduce și mașina. 

Lidia Buble: Se mai întâmplă, dar să știți că și eu îi conduc mașina lui. Uneori dacă el vrea să meargă cu mașina mea, merge, eu plec cu mașina lui.

CANCAN.RO: Este o relație de reciprocitate, respect și înțelegere.

Lidia Buble: Bineînțeles. Ca în familie, trebuie să împărțim lucrurile. Nu există e mașina mea sau a ta. Sunt mașinile noastre.

CANCAN.RO: Dacă tot vorbim de o familie. Îți dorești copii în viitorul apropiat? 

Lidia Buble: Nu unul, mai mulți. Îmi doresc copii, dar sunt de modă mai veche. Mai întâi trebuie să existe o căsătorie, apoi să vină pruncii ca pe bandă rulantă că fac față.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza | Vremea se schimbă radical din 22 mai, în București
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza | Vremea se schimbă radical din 22 mai, în București
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi ea a aflat că el avea o viață secretă
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $....
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău! Este cazul unei celebre influencerițe
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu....
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Coduri secrete pentru aplicația Waze. Cum poți scăpa de ambuteiaje
Coduri secrete pentru aplicația Waze. Cum poți scăpa de ambuteiaje
Animalul uluitor care a fost văzut în pădurile României. Nici experții nu se așteptau să-l observe în libertate. Este un exemplar rar
Animalul uluitor care a fost văzut în pădurile României. Nici experții nu se așteptau să-l...
A murit marea actriță. Adio, doamnă! A fost o legendă a lumii artistice
A murit marea actriță. Adio, doamnă! A fost o legendă a lumii artistice
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
Regula este obligatorie pentru absolut toți posesorii de mașini. Legea de la care nimeni nu poate face excepție
Regula este obligatorie pentru absolut toți posesorii de mașini. Legea de la care nimeni nu...
Pizza cu blat din felii de pâine. Rezultatul va fi unul spectaculos
Pizza cu blat din felii de pâine. Rezultatul va fi unul spectaculos
Arheologii au aflat de ce PIRAMIDELE egiptene au fost construite mai ușor acum 4.700 ani
Arheologii au aflat de ce PIRAMIDELE egiptene au fost construite mai ușor acum 4.700 ani
Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante! Ce a putut spune miliardarul a lăsat mască o altă femeie celebră
Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante! Ce a putut spune miliardarul...
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
"Ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt unicate". Loredana Groza, despre cele mai...
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu...
Orașul din România care a fost luat cu asalt. Tinerii se mută aici pentru că sunt locuri de muncă bine plătite, în timp ce pensionarii au traiul liniștit. E aproape de București, are Lidl, Kaufland, spital, parcuri și școli bune
Orașul din România care a fost luat cu asalt. Tinerii se mută aici pentru că...
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 19 mai 2024. Berbecii sunt copleșiți de responsabilități
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 19 mai 2024. Berbecii sunt copleșiți de responsabilități
×