Acasă » Vedete » LIVE VIDEO | Marea finală Survivor All Stars 2024: Și câștigătorul este Zannidache

LIVE VIDEO | Marea finală Survivor All Stars 2024: Și câștigătorul este Zannidache

De: Cristina Cruceru 30/05/2024 | 23:50
LIVE VIDEO | Marea finală Survivor All Stars 2024: Și câștigătorul este Zannidache
Zanni este marele câștigător Survivor All Stars / Foto: Pro TV

Marea finală Survivor All Stars 2024 are loc, joi seara, de la ora 20:30, în direct la Pro TV! Iancu Sterp, Zannidache și Andrei Ciobanu sunt concurenții care au ajuns până-n ultima etapă a show-ului. Sorin Pușcașu a fost eliminat în semifinala producției fenomen, după ce a pierdut duelul cu Andrei Ciobanu. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură pentru a vedea cine este câștigătorul acestui sezon, concurentul care va pleca acasă cu premiul uriaș de 100.000 de euro și titlul de „Survivor România”. Cei trei finaliști au îndurat cinci luni de foamete, frig și condiții grele în jungla dominicană, iar în această seară vor afla dacă eforturile lor au meritat. Cine va fi marele câștigător Survivor All Stars?

UPDATE ora 23:50 | Marele câștigător Survivor All Stars 2024 este Zannidache!

„Yessss!”, a strigat Zanni când a ridicat trofeul.

Zannidache este marele câștigător al competiției Survivor All Stars / Foto: Captură Pro TV

UPDATE ora 23:35 | STOP VOT! Urmează ca Daniel Pavel să rostească numele câștigătorului Survivor All Stars 2024!

Zanni și Iancu / Foto: Captură Video Pro TV

UPDATE ora 23:05 | START VOT! Este ultima sesiune de voturi, în care telespectatorii își pot vota favoritul. Lupta se dă între Iancu și Zanni!

UPDATE ora 23:00 | Daniel Pavel a anunțat STOP VOT! Numele celui de-al doilea finalist care rămâne în joc este Iancu Sterp! Andrei Ciobanu este ultimul eliminat de la Survivor All Stars 2024! 

„Domnule Dan, mă bucur pentru Iancu, este și va rămâne prietenul meu. Mă bucur că am ajuns până aici, am cunoscut oameni frumoși. Pentru familia mea sunt un câștigător! Mă întorc la familia mea. Vă mulțumesc! Mulțumesc Survivor All Stars pentru cea mai epică competiție. Sunt ceea ce sunt astăzi datorită Survivor All Stars!”, a spus Andrei Ciobanu.

UPDATE ora 22:40 | START VOT! Daniel Pavel a anunțat că au fost deschise liniile de votare. Se pot trimite maxim 10 voturi de pe același număr de telefon!

UPDATE ora 22:35 | Finala se desfășoară live pe Pro TV, iar Zannidache, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu se află în fața foștilor coechipieri. Războinicii și Faimoșii și-au dat o ultimă întâlnire și așteaptă cu sufletul la gură să vadă cine este învingătorul acestui sezon. În curând, se vor deschide liniile de votare.

UPDATE ora 22:13 | Zannidache a câștigat duelul contra lui Iancu Sterp. Fostul războinic s-a enervat la maxim și a avut o reacție surprinzătoare. A aruncat cu anumite obiecte de decor chiar în foc. (IMAGINI AICI) Zanni este cel care și-a ocupat locul spre marea finală Survivor All Stars 2024.

Iancu și Zanni, în lupta pentru locul în finala Survivor All Stars 2024 / Foto: Pro TV

UPDATE ora 21:50 | Zannidache a câștigat duelul contra lui Andrei Ciobanu. Este cel de-al doilea finalist care ocupă jilțul. Andrei Ciobanu intră în prima cursă de televoting cu cel care pierde bătălia dintre Zanni și Iancu Sterp.

Zanni a ocupat cel de-al doilea jilț / Foto: Captură Pro TV

UPDATE ora 21:30 | Iancu este primul care s-a calificat spre etapa următoare. A câștigat duelul contra lui Zanni și a lui Andrei Ciobanu. El a ocupat primul jilțul.

Iancu Sterp, primul care ocupă jilțul / Foto: Captură Pro TV

UPDATE ora 20:50 | Daniel Pavel a anunțat ultimul traseu din acest sezon All Stars. Cei trei finaliști își joacă ultima șansă către marele premiu. Au parte de un traseu complicat, iar primul care ajunge la 6 puncte ocupă un jilț. Adică, va fi cu un pas mai aproape de cecul de 100.000 de euro. Cel care pierde nu mai dă nicio altă luptă pe traseul Survivor. Totul se mută către public! Pierzătorul intră în prima sesiune de televoting, iar soarta se joacă în continuare pentru ceilalți doi. Acei doi intră într-o nouă bătălie, care propulsează pe câștigător direct în etapa finală a votului. Cel care a pierdut cel de-al doilea joc vine cu primul pierzător al zilei și se luptă la voturile telespectatorilor.

Zanni și Iancu, în primul duel al serii / Foto: Pro TV

UPDATE ora 20:30 | A început marea finală Survivor All Stars 2024, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care prezentatorul emisiunii va anunța „START VOT”. Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu se luptă pentru premiul cel mare de 100.000 de euro, dar și pentru titlul de Survivor România. Foștii concurenți ai acestui sezon sunt prezenți în Republica Dominicană, să-și susțină coechipierii. Daniel Pavel anunța, în semifinală, că ultima ediție a competiției din Republica Dominicană va fi plină de surprize! Rămâne de văzut cum va decurge ultimul episod al acestui sezon Survivor.

Iancu, Zanni și Andrei / Foto: Pro TV

Știrea inițială

Emoțiile sunt întinse la maxim pentru cei trei finaliști: Iancu Sterp, Zannidache și Andrei Ciobanu! În această seară are loc marea finală Survivor All Stars 2024, când se va afla cine este câștigătorul acestui sezon. Doar unul singur se va întoarce pe meleaguri românești cu premiul de 100.000 de euro și titlul de „Survivor România”.

Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu, finaliștii de la Survivor All Stars

Lupta a fost una strânsă, dificilă, iar tensiunile au fost duse la cote ridicate între Războinici și Faimoși. Iată că-n ultima etapă a celebrului show au ajuns doi foști războinici și un fost faimos. Spunem „foști”, căci după unificare fiecare concurent rămas în emisiune a luptat pentru el. Nu au mai existat cele două tabere, iar participanții au conviețuit în aceeași baracă.

Ce-i drept, au devenit tot mai puțini cu timpul, ultima eliminare fiind în semifinala competiției, când Sorin Pușcașu a pierdut duelul contra lui Andrei Ciobanu. După un traseu greu, învingător a ieșit Andrei, Sorin fiind nevoit să-și ia adio de la calificarea în finală.

„Am zis tot sezonul că nu îmi e frică, dar îmi era frică. Jucam cu cei mai buni și, uneori, reușeam să și câștig. Îmi era frică rău de voi! Subestimarea voastră m-a întărit”, a spus Sorin Pușcașu, miercuri seara.

N-a plecat cu mâna goală, ci cu o sumă frumoasă, după 19 săptămâni de competiție (VEZI AICI)

Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu, la duelul din semifinală / Foto: Instagram

Cine va fi câștigătorul Survivor All Stars 2024

Finala Survivor All Stars 2024 are loc în această seară, începând cu ora 20:30, iar lupta pentru marele premiu se va da între Zannidache, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu. Cei trei finaliști sunt gata pentru ultima etapă a competiției din Republica Dominicană. Daniel Pavel a anunțat încă din semifinala show-ului că va avea loc o finală incendiară, cu multe surprize neașteptate pentru cei rămași în cursa pentru marele premiu.

Iancu Sterp a menționat că fiecare și-a câștigat locul în finală, mai ales că toți trei finaliștii au luptat încă de la începutul competiției, nu au intrat pe parcursul acesteia precum alții.

„Urmează o finală pe cinste. Mă bucur că fiecare ne-am câștigat locul în finală, îl merităm. Am fost de la începutul sezonului aici”, a precizat Iancu.

Zanni a recunoscut că este pregătit pentru lupta finală: „Să înceapă, abia m-am încălzit”, în timp ce Andrei Ciobanu i-a anunțat pe toți că nu are de gând să renunțe, mai ales pe ultima sută de metri: „Am ajuns până aici și nu am de gând să renunț acum. De data asta, o să câștig”.

Finala Survivor România All Stars 2024, în această seară / Foto: Captură Pro TV

Cu câți bani se va alege câștigătorul Survivor All Stars 2024, după 5 luni de competiție

Iancu, Zanni și Andrei și-au îndemnat susținătorii să-i voteze pentru a câștiga marele premiu Survivor. Telespectatorii fideli ai emisiunii de la Pro TV vor fi îndrumați de către prezentatorul competiției în momentul când se dă START VOT! Toate detaliile vor fi anunțate de Daniel Pavel, iar fanii Survivor își vor vota favoriții. Învingătorul sezonului All Stars va pleca acasă cu suma de 100.000 de euro, cu titlul de „Survivor România”, dar și cu o altă sumă impresionantă primită pentru fiecare săptămână de supraviețuire în jungla dominicană.

CANCAN.RO vă anunța, de la începutul emisiunii, că participanții la Survivor primesc între 3000-5000 de euro pe săptămână, fiecare contract fiind diferit, în funcție de concurent. Asta înseamnă că după 20 de săptămâni petrecute în junglă, câștigătorul se va alege cu o sumă record, de circa 160.000 de euro! De altfel, Pro TV a avut reguli stricte pentru cei care au trecut prin acest show, iar clauzele de confidențialitate îi puteau „arde” la buzunare pe concurenți (DETALII AICI)

Finala Survivor România All Stars 2024, în această seară / Foto: Captură Pro TV

Cine sunt câștigătorii Survivor România

Survivor România se numără printre emisiunile favorite ale românilor, fiind urmărită într-un număr foarte mare. Ca drept dovadă, Pro TV a ieșit de mai multe ori lider de audiență privind acest show. Primul sezon al competiției a fost câștigat de Elena Ionescu, al doilea de către Zannidache. În cel de-al treilea sezon Survivor, învingător a ieșit Alex Delea, iar în sezonul trecut, cel din 2023, Dan Ursa a luat marele premiu. Învingătorul de anul trecut nu a revenit și-n acest sezon.

Vezi aici LIVE VIDEO marea finală Survivor All Stars 2024!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Solstițiul de vară din 2024 va avea loc mai devreme decât de obicei / Fenomenul unic în ultimii 228 de ani
Solstițiul de vară din 2024 va avea loc mai devreme decât de obicei / Fenomenul...
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte...
Româncele vs. ucrainencele! Ele sunt domnişoarele care fac galerie pentru partenerii lor la Euro 2024
Româncele vs. ucrainencele! Ele sunt domnişoarele care fac galerie pentru partenerii lor la Euro 2024
Cu cât își plătește patronul FAN Courier fiica angajată în cadrul companiei sale: „Multă lume nu mă credea”
Cu cât își plătește patronul FAN Courier fiica angajată în cadrul companiei sale: „Multă lume...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune maximă, se apropie de dezastru
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune...
Echipamente obligatorii pe toate mașinile din România. Ce pățesc șoferii care nu le au?
Echipamente obligatorii pe toate mașinile din România. Ce pățesc șoferii care nu le au?
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a...
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
"Rămas bun, prieten drag! O bucată din mine s-a desprins". Lacrimi pentru Andrei, motociclistul de...
BANCUL ZILEI. - Aseară m-am îmbătat crunt, nici nu mai stiu cum am ajuns acasă cu doua tipe superbe!!!
BANCUL ZILEI. - Aseară m-am îmbătat crunt, nici nu mai stiu cum am ajuns acasă...
Cele mai descărcate jocuri pentru Android
Cele mai descărcate jocuri pentru Android
FEMEIA care DEGUSTA mâncarea lui Hitler! Era atât de paranoic încât...
FEMEIA care DEGUSTA mâncarea lui Hitler! Era atât de paranoic încât...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
De ce să pui oțet pe parchet. Trucul genial pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască
De ce să pui oțet pe parchet. Trucul genial pe care orice gospodină trebuie să...
Cum să faci răcoare în casă dacă nu ai aer condiționat. Trucuri care te pot ajuta să faci față caniculei
Cum să faci răcoare în casă dacă nu ai aer condiționat. Trucuri care te pot...
România, țintă pentru Armata RUSĂ. Ne salvează UNGURII: Nu vom permite!
România, țintă pentru Armata RUSĂ. Ne salvează UNGURII: Nu vom permite!
E cutremur în toată România! Nimeni nu se aştepta la asta!
E cutremur în toată România! Nimeni nu se aştepta la asta!
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Putin adună provizii imense de hrană într-un buncăr high-tech, în eventualitatea unui război nuclear. Unde se află adăpostul preşedintelui rus
Putin adună provizii imense de hrană într-un buncăr high-tech, în eventualitatea unui război nuclear. Unde...
Vor să interzică definitiv în UE. Produsul care dispare complet din România: Sunt vieți în joc
Vor să interzică definitiv în UE. Produsul care dispare complet din România: Sunt vieți în...
Piața imobiliară din București se scufundă. Acuzații extrem de grave
Piața imobiliară din București se scufundă. Acuzații extrem de grave
Gestul incredibil făcut de iubita lui Vlad Pascu, chiar în ziua în care era așteptată la tribunal! Rebecca este cercetată pentru sechestrarea unui tânăr
Gestul incredibil făcut de iubita lui Vlad Pascu, chiar în ziua în care era așteptată...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe...
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata i-a plătit cu vârf și îndesat
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata...
Imagini de colecție cu Ana-Maria Barnoschi de la cununia civilă!
Imagini de colecție cu Ana-Maria Barnoschi de la cununia civilă!
Oana Zăvoranu, mai sinceră ca niciodată la adresa lui Pepe: „L-am iubit foarte mut. Dacă s-ar despărți…”
Oana Zăvoranu, mai sinceră ca niciodată la adresa lui Pepe: „L-am iubit foarte mut. Dacă...
Alină Bădic, avertismente pentru zodii! Se schimbă tot în următoarea perioadă
Alină Bădic, avertismente pentru zodii! Se schimbă tot în următoarea perioadă
Insula din Mediterană unde româna este una dintre cele mai vorbite limbi. Este un paradis turistic pentru români și nu numai
Insula din Mediterană unde româna este una dintre cele mai vorbite limbi. Este un paradis...
×