UPDATE Liviu Dragnea a intrat pe mâna medicilor după ce a suferit un accident în Penitenciarul Rahova

Publicat: 28/02/2020 | 14:18
UPDATE Liviu Dragnea a intrat pe mâna medicilor după ce a suferit un accident în Penitenciarul Rahova

UPDATE ”Liviu Dragnea s-a tăiat la un deget într-un obiect ascuțit, posibil tablă, nu cu flexul. Nu a fost operat, ci doar pansat la degetul rănit, care în termeni medicali, se notează ca . Primul ajutor i-a fost dat la cabinetul de mici interventii chirurgicale al spitalului penitenciar.

Medicul care l-a îngrijit l-a chemat peste două zile la control. Fiind vorba de o rană superficială, medicii au stabilit că nu a fost afectată capacitatea de munca a lui Dragnea, deci va putea lucra in continuare. Incidentul s-a produs în atelierul auto, unde Dragnea e repartizat să lucreze. În atelier, Dragnea nu are voie să depaneze și să repare efectiv autoturismele închisorii, din motive de siguranță. Dragnea este deținut, rolul lui este doar de ajutor. El poate doar să dea la mană mecanicului ce acesta îi cere, să dea cu șmirghel, să mature. E detinut protejat, stă în celula specială cu protejați”, a dezvăluit o sursă din penitenciar, pentru libertatea.ro.

———————————–

În această dimineață, fostul lider PSD Liviu Dragnea a suferit un accident de muncă în Penitenciarul Rahova, iar ulterior a fost operat de urgență, a transmis avocatul său.

Conform primelor informații apărute în mass-media, Liviu Dragnea repara ușa unei dube pentru transportul deținuților în momentul în care flexul i-a sărit și l-a tăiat la mână.

„Starea lui este stabilă acum, dar a fost un accident destul de urât. În momentul în care dânsul repara o ușă de la o dubă și din păcate a sărit flexul în momentul în care tăia la ușa respectivă și i-a tăiat mâna destul de grav. O tăietură adâncă din câte am înțeles. A fost nevoie de o intervenție urgentă chirurgicală. A fost cusut”, a spus Flavia Teodosiu, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Știre în curs de actualizare.

Liviu Dragnea, condamnat definitiv

Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României (ÎCCJ) la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Liviu Dragnea a formulat prin avocați la instanța supremă mai multe căi de atac față de condamnarea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.
Citește și...