Liviu Varciu nu mai filmeaza pentru Antena 1. Ce s-a intamplat inainte de petrecerea de botez a fiicei sale

Publicat: 17/05/2018 | 18:14

Mulți s-au întrebat ce face Liviu Vârciu în timp ce iubita lui se ocupă singură de pregătirile pentru petrecerea de botez a fiicei lor. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Ei bine, s-a aflat adevărul la această mică dilemă. Carismaticul artist e plecat pe litoralul românesc, unde pune la cale realizarea unei noi emisiuni în care va apărea.De altfel, tocmai din cauza evenimentului important din viața micuței sale Anastasia, Liviu Vârciu a amânat filmările pentru cel mai nou show de televiziune.

Citește și: Iubita i-a iertat infidelitățile lui Liviu Vârciu! Ce a mărturisit despre sărutul cu bebelușa Roxana…

De câteva zile, Liviu Vârciu este în Mangalia împreună cu nea Marin, dar și alte patru vedete: Sânziana Buruiană, Minodora, Pepe și Romică Țociu. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Cu toții au mers la malul Mării Negre ca să afle toate detaliile emisiunii pe care o pregătesc, dar și pentru pentru realizarea primului episod al unei noii ediții a show-ului care s-a numit în trecut „Serviți, vă rog!”, „Poftiți de vă iubiți!”, fie „Poftiți la muncă!”.

Numai că planificărilor producătorilor, care plănuiau să filmeze și în weekend pentru emisiune, nu s-au potrivit cu socoteala lui Liviu Vârciu. Astfel, după ce au tras câteva cadre, actorul a amânat filmările noi producții. Și, împreună cu colegii de platou, dar și alți prieteni din lumea mondenă și nu numai el o va sărbători pe fiica lui cu Anda Călin. Deocamdată nu se știe numele show-ului care va apărea la Antena 1.

„Am tras tare în zilele care au trecut ca să fim la zi cu filmările. În weekend nu se mai muncește, nu se mai toarnă nici o secundă. Liviu își botează fetița motiv pentru care e învoit de la serviciu. Toată lumea pleacă acasă (n.r.: la București) pentru petrecerea fetiei lui, Anastasia. După bairam, ne întoarcem la Mangalia și ne reapucăm de treabă. Filmările vor fi oprite doar în weekend”, au declarat surse din Antena 1 pentru Libertatea.

Petrecerea de botez a Anastasiei, fetița lui Liviu Vârciu și a Andei Călin, va avea loc sâmbătă, 19 mai.

Citește și: Fotografia în premieră cu fetița lui Liviu Vârciu imediat ce s-a născut! Anda Călin a făcut totul public

Liviu Vârciu nu s-a recăsătorit, deocamdată

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară anul trecut. Artistul și Anda Călin i-au pus numele fiicei lor Anastasia, iar în martie, micuța a fost creștinată. Artistul mai are o fiică, pe Carmina, care s-a născut în urma relației pe care a avut-o cu Ami Teiceanu.

Citește și...