Iubita i-a iertat infidelitățile lui Liviu Vârciu! Ce a mărturisit despre sărutul cu bebelușa Roxana…

Publicat: 16/05/2018 | 22:38

Liviu Vârciu și Anda Călin radiază de fericire de când a apărut în viața lor micuța Anastasia Maria, care, pur și simplu, le-a umplut sufletele. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Rolul de mămică i se potrivește ca o mănușă senzualei brunete, după cum chiar ea ne-a mărturisit, în exclusivitate. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini de-a dreptul savuroase cu ”prințesele” celebrului artist. (CITEȘTE ȘI: NOUL ”PRINȚIȘOR” DE DOROBANȚI (18 ANI) E BURICUL PARTY-URILOR DIN LUMEA BUNĂ!)

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Anda Călin – focoasa brunetă care, în luna septembrie a anului trecut, i-a dăruit celebrului prezentator TV o frumoasă fetiță – într-un centru comercial din Capitală, acolo unde aceasta s-a răsfățat preț de câteva ore la un salon de înfrumusețare. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Imediat după ce și-a aranjat părul, Anda Călin s-a îndreptat spre parcare. Cu toate că era grăbită, iubita lui Liviu Vârciu, care era cu micuța Anastasia în brațe, și-a făcut timp să ne vorbească despre viața ei. (NU RATA, AICI: FOTOGRAFIA ÎN PREMIERĂ CU FETIȚA LUI LIVIU VÂRCIU IMEDIAT CE S-A NĂSCUT!)

”Viața de mămică este frumoasă, este cea mai frumosă viață pe care poate să o aibă cineva. Este complicată, după cum se vede, că nu mă descurc cu toate astea (biberoane, scaun de mașină, n.r.). Anastasia este foarte cuminte, este cuminte tare. Am luat-o cu mine la salon și nu a scos niciun sunet”, a declarat, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Anda Călin.

Când a fost întrebată cum se descurcă Liviu Vârciu în rolul de tătic, Anda Călin a mărturisit: ”Este foarte iubitor și afectuos, mai ales că este fetiță și se știe cum sunt tații cu fetele.

Anda Călin, o mămică model

A trecut peste sărutul lui Liviu cu ”bebelușa”

Anda a mai spus și că ea și Liviu au reușit să treacă peste „episodul cu sărutul”, din februarie. (VEZI DETALII AICI).

”Doamne, e atât de veche! Mă întrebați despre lucrurile astea. Da, nu a fost nimic și s-a spus și atunci. S-a întâmplat, dar a trecut peste toată lumea. Ne iubim mult și suntem fericiți”, ne-a mărturisit, la plecare, Anda Călin.

În urmă cu câteva luni, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezenta, în mega-exclusivitate, imaginile incendiare cu Liviu Vârciu și Roxana Niculae, care s-au sărutat chiar în fața casei artistului.

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au cunoscut în 2017

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au cunoscut la începutul anului 2017 și, după câteva săptămâni de întâlniri, au primit marea veste: aceea că vor deveni părinți. Se pare că destinul i-a adus împreună, iar relația lor merge ca pe roate.

Citește și...