Noul ”prințișor” de Dorobanți (18 ani) e buricul party-urilor din lumea bună!

Publicat: 15/05/2018 | 23:04

Petrișor de la Vâlcea este noul crai de Dorobanți care, în urmă cu ceva timp, i-a dat șah-mat simpaticului Bozo, fiul Rovanei Plumb (VEZI DETALII AICI). Tânărul, altfel un talentat pilot de curse, care a făcut senzație în Formula 4 britanică, este și un mare amator de petreceri organizate în cluburile de fițe din Capitală. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini savuroase cu pilotul român. După o noapte de pomină în Nuba, Petrișor s-a dres la o terasă de fițe de pe malul lacului Herăstrău.

Petru Florescu, alintat Petrișor sau Petruț, este fiul afaceristului Teodor Florescu, proprietarul companiei de salubritate Urban S.A. Cu toate că firma pe care tatăl său o deţine este în insolvenţă, Florescu Jr. se respectă atunci când iese în oraş.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Pe lângă un Mercedes ultradotat, Petru Florescu atrage atenţia prin hainele şi accesoriile de firmă, dar și prin stilul în care petrece prin cluburile de lux din București. (NU RATA, AICI: ”REGII MULTINAȚIONALELOR” S-AU BĂTUT ÎN ȘAMPANII LA NUBA!)

Zilele trecute, noul prințișor de Dorobanți a fost protagonistul unui adevărat maraton de petreceri la care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martor. Petrișor de la Vâlcea a dat startul distracției în Nuba, acolo unde a petrecut aproape toată noaptea înconjurat de câțiva prieteni, dar și de fete frumoase. Fiul afaceristului Teodor Florescu a stropit distracția cu câteva sticle din cele mai rafinate băuturi.

Petru Florescu a petrecut la Nuba

La cei doar 18 ani ai săi, Petru se prezintă ca un „alergător” de cursă lungă. Așa că, după ce, probabil, a trecut pe acasă pentru a-și schimba garderoba, „prințișorul” și-a făcut apariția la Funky, renumitul club de pe malul lacului Herăstrău, alături de unul dintre prietenii săi. Îmbrăcat lejer, Petrișor s-a grăbit să intre în local și să reia petrecerea.

Petru Florescu, alături de un prieten în fața clubului Funky

Tatăl lui Petrişor, arestat pentru evaziune

Tatăl lui Petru Florescu, Teodor Gabriel Florescu, a fost reţinut la începutul anului 2016 de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, el fiind acuzat de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat de anchetatori era de un milion de lei.

Teodor Florescu a fost acuzat, alături de partenerul său din firma Urban, Ion Bălăceanu, de o evaziune mult mai mare, de 23 de milioane de euro! „Ţeapa” uriaşă pe care milionarul ar fi dat-o statului a fost posibilă, potrivit anchetatorilor, prin înregistrarea unor operaţiuni comerciale fictive, directe sau interpuse, cu alte 20 de societăţi comerciale, prin acest mecanism firma Urban reuşind să se sustragă de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat. În acest dosar cu un prejudiciu uriaş, Teodor Florescu a şi fost arestat preventiv în 2015, el fiind eliberat după două luni de detenţie. (NU RATA, AICI: „ȘMECHERAȘUL” DE LA MAMAIA A „TĂIAT PANGLICA” LA NUBA DE VARĂ!)

Urban SA Bucureşti, firmă deţinută în proporţie de circa 60% de Teodor Gabriel Florescu, este în insolvenţă, dar, aşa cum se vede în imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le oferă în exclusivitate, Petrişor nu este deloc deranjat de acest lucru, seniorul Florescu părând că nu are deloc arici de buzunar când vine vorba de fiul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...