„Șmecherașul” de la Mamaia a „tăiat panglica” la Nuba de vară! Cum l-am filmat pe juniorul multimilionar

Autor: Alina Nistor
Publicat: 11/05/2018 | 23:20

S-a dat startul petrecerilor în NUBA de vară, iar toată spuma Capitalei a fost prezentă. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Bineînțeles, nu putea să lipsească nici Bogdan Olaru, tânărul care s-a lăudat cu averea părinților săi, în vacanța de 1 Mai, pe litoral, într-un interviu care a devenit viral. Iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe juniorul multimilionar în clubul exclusivist și vă prezintă imagini exclusive.

La ceas de seară, Bogdan Olaru s-a îmbrăcat cu hainele de firmă, și-a aranjat cu grijă podoaba capilară, s-a dat cu cel mai scump parfum și… și-a  făcut apariția în NUBA. Dar nu singur, ci împreună cu iubita lui, o șatenă arătoasă. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Cei doi nu puteau rata deschiderea clubului exclusivist, așa că au venit să se distreze. Sau… cel puțin ăsta o fi fost planul inițial. Nu de alta, dar Bogdan Olaru ne-a cam luat prin surprindere. Tănărul a fost extrem de liniștit, ba chiar rezervat în clubul de fițe! (CITEȘTE ȘI: CUM S-A DAT ÎN STAMBĂ, LA MARE, FIUL UNUI MAGNAT DIN GALAȚI)

Bogdan Olaru își aștepta cuminte iubita

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe juniorul multimilionar în timp ce-și aștepta, ca un adevărat gentleman, iubita să iasă de la toaletă. Rar mai vezi așa ceva! A stat cuminte și a butonat telefonul până și-a făcut apariția ea, iar apoi s-au îndreptat amândoi spre bar. Bogdan Olaru parcă era alt om! Nicidecum nu semăna cu băiatul euforic din Mamaia, care a devenit celebru pe internet după ce a fost  a fost intervievat, la ieșirea dintr-un club de fițe de la malul mării. (DETALII AICI)

Codin Maticiuc și BRomania au intrat în pielea părinților lui Bogdan

Isprava din Mamaia a lui Bogdan a fost un prilej numai bun pentru Codin Maticiuc și BRomania de a face o parodie care va rămâne în istorie. (VEZI ȘI: DE CE CODIN MATICIUC PLEACĂ ÎN FIECARE SEARĂ SINGUR ACASĂ?) Codin Maticiuc a fost „tatăl” lui Bogdan Olaru, iar BRomania a intrat chiar în pielea tânărului milionar. Ce a ieșit, vedeți în filmulețul de mai jos. Vă avertizăm că urmează imagini care vă vor stârni hohote de râs!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...