Cum s-a dat în stambă, la mare, fiul unui magnat din Galați

Publicat: 02/05/2018 | 09:00
Cum s-a dat în stambă, la mare, fiul unui magnat din Galați

Amețit bine de șampanie scumpă, un tânăr care s-a recomandat ca fiind fiul unor ”milionari din Galați” a sfidat întrebările unui reporter care îl aștepta la ieșirea dintr-un club de fițe mărturisind că banii nu sunt o problemă pentru el, atâta timp cât părinții lui dețin un imperiu financiar. Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar

”Dacă ești milionar, 100 de euro e nimic pentru o sticlă. Sunt milionar. Părinții mei au făcut un imperiu la Galați și am cheltuit 3000 de lei. Nici mult, nici puțin. E ok. Da, a meritat banii”, a spus tânărul, vizibil amețit de o sticlă de șampanie Moet pe care el o cataloghează ca fiind ”pișat”.

Rugat să transmită un mesaj părinților săi, acesta nus e poate abține din a se lăuda din nou cu averea părinților: ”Anul trecut au făcut 10 milioane de euro profit. Anul acesta o să facă 12 milioane….”.

Nu e nimic mai fabulos decât băiatul asta. Sunt atâtea se spus încât nu știu de unde sa încep. Mi-ar plăcea un interviu in oglinda și cu părinții lui. Clar luat tot de Sabrina Preda, nu de Codruța.

Publicată de Codin Maticiuc pe 1 Mai 2018

 Evident că interviul cu acest tânăr a generat foarte multe comentarii, unii care l-au pus la zid din cauza aroganței, alții care chipurile îl cunosc, i-au luat apărarea.
”Pai cum ma baiatule au avut ai tai profit 10 mil de euro si tu ai cheltuit doar 3000 de lei….. baiat econom ce sa mai”, a comentat cineva.  Iar reacțiiile au continuat:  ”3000 de lei? Mulți nici nu visează la suma asta după o lună asiduă de munca  Și pe deasupra, nici nu sunt banii lui”, a completat altcineva. Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar

 

 

 

 

Citește și...