Loredana e Madonna de România! Cum arăta cântăreața la primul ei turneu din Italia. Se întâmpla în 1991

Publicat: 11/12/2018 | 08:54

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, de aceea sălile unde ea interpretează sunt mereu pline ochi. De altfel, Loredana s-a impus cu vocea ei specific încă de copilă și a urcat, an de an, într-un clasament în inimile celor pasionați de muzică.

Anii s-au scurs, Loredana s-a ocupat și de alte activități, nu numai de muzică! Dar sunteți curioși să vedeți cum arăta Loredana în urmă cu mulți ani, când a participat la primul ei turneu în Italia? Se poate spune, prin comparație, că aduce, oarecum, a Madonna. Și chiar ca stil de muzică!

Loredana, la malul mării

Loredana Groza, conștientă de numărul mare de fani pe care-l are, le-a făcut, zilele trecute, o surpriză!  A postat, pe rețeaua de socializare, o fotografie a ei din tinerețe, de la primul turneu pe care l-a avut în Italia. Este vorba de anul 1991, iar poza o înfățișează pe Lori la malul mării, purtând bikini și o bluză de culoare roșie.

Sigur, a primit multe comentarii, like-uri… Era de așteptat. „Când văd aceste fotografii cum să nu se întoarcă inima mea ca un bumerang acolo unde ești tu?! Amintirile tale fac cumva parte și din amintirile mele”, i-a scris unul dintre admiratori. „La Dolce Vita în Calabria, 1991. Primul meu turneu în Italia”, a scris Loredana, nostalgică.

Madonna, la o vârstă fragedă
Citește și...