Maria de la “Insula iubirii“ și-a etalat sânii în toată spelendoarea! Fanii au luat-o razna

Publicat: 13/12/2018 | 14:45

Maria Ilioiu, cea mai controversată ispită de la “Insula iubirii“, a încins spiritele pe rețelele de socializare cu o fotografie de infarct. Îmbrăcată cu o rochie roşie, cu paiete, cu părul prins, femeia şi-a etalat sânii în toată splendoarea lor, dar şi tatuajul de deasupra sânilor.

Roșcata este o femeie sexy și nu ezită să arate acest lucru, motiv pentru care poartă deseori ținute extrem de sexy.

A câștigat 300 de euro într-o noapte

Maria Ilioiu, controversata ispită de la ”Insula iubirii”, a fost invitată să filmeze un clip cu Jorge și implicit să răspundă la niște întrebări. Ei bine, faimoasa ispită a făcut niște dezvăluiri extrem de interesante.

Maria Ilioiu a fost invitată să filmeze un clip alături de Jorge, pentru canalul de Youtube al artistului. Și, bineînțeles, a fost nevoită să răspundă și la anumite întrebări. Iar… una din întrebările extrase de pe bilețel a fost: ”Cât ai câștigat cel mai mult într-o noapte?”. Răspunsul n-a ezitat să apară după uimirea ipsitei: ”Nu cred așa ceva!”(CITEȘTE ȘI: ISPITA MARIA ILIOIU E ȘOCATĂ! CE I S-A ÎNTÂMPLAT LA UN SALON: ”ÎMI LIPSESC BUCĂŢI DE CARNE!”)

„Nu am câştigat niciodată nimic. Am pierdut cel puţin o noapte. Am fost la un singur eveniment noaptea, pentru că eu nu fac evenimente noaptea, ci doar ziua. A fost singurul eveniment la care am fost plătită. Am mers pe 300 de euro”, a mărturisit ispita de la „Insula Iubirii”.

Citește și...