Acasă » Altceva Podcast » Mărturii cutremurătoare ale tatălui fetei ucise cu drujba! ”Te sun, tati!”

Mărturii cutremurătoare ale tatălui fetei ucise cu drujba! ”Te sun, tati!”

De: Cristian Blanuta 11/12/2023 | 23:40

Odioasa crimă din ziua de 7 decembrie a zguduit Capitala! Ioana, o fată de doar 23 de ani, era ucisă de Paul Bușe, un afacerist care a dezvoltat, în Sectorul 3, complexul rezidențial „Postăvarul”. A vrut s-o taie cu drujba, dar motorul nu a pornit, așa că a lovit-o în cap, apoi a împlântat cuțitul în ea de câteva ori. A fost arstat și acum se află în anchetă. Părinții fetei, care sunt divorțați, se pregătesc de înmormântare, dar așteaptă, cu sufletul la gură, să afle adevărul. Pentru că s-au spus multe despre grozăvia din acea zi pe care ei nu o vor uita niciodată. Bogdan Mihai Călin, tatăl Ioanei, a făcut mărturii cutremurătoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

”Bobi”, așa cum îi spun apropiații, abia își găsește cuvintele. Nu înțelege de ce s-a prăbușit lumea tocmai peste el! Fata lui de 23 de ani nu mai este, pentru că un nemernic i-a retezat elanul, avea viața înainte. Ne-a făcut, însă, dezvăluiri cutremurătoare, despre relația pe care a avut-o cu fiica lui, despre concubinul acesteia, despre momentul când a aflat de tragedie și multe altele.

”Eu m-am despărțit de mama fetei când avea fata trei ani. Dar am ținut legătura cu ea. Dar, să zic, așa, de 3-4 ani am cam întrerupt legătura, nu știu cauza concubinului fetei, așa consider eu, i-am spus și mamei ei, și lui soră-sa, fosta mea cumnată. S-o zic, așa, pe românește. Maică-sa a recunoscut că era prea influențată de Andrei, iar eu nu mai aveam puterea aia ca să mă opun. Fata era mare, vaccinată…Să mă ierte Dumnezeu, toată lumea știe cine sunt, că sunt tatăl ei, dar nu puteam să mă opun așa de mult. Nu mai era nici pe numele meu, era pe al maică-sii”, a spus Bogdan Mihai Călin.

Bogdan Mihai Călin și-a văzut ultima dată fata la începutul lunii ianuarie (Foto: Facebook)

Tatăl fetei ucise în Capitală: ”Un monstru, nemernic, Dincă 2!”

Nu-i vine să creadă că fata lui nu mai este. Nu știe exact care sunt dedesubturile. Pe criminal l-a catalogat: nemernic, monstru, Dincă 2. Lumea vorbește multe, multe a auzit și el, dar…

”Nu-mi vine nici acum să cred, mie mi-e milă de un câine dacă-l văd în suferință, dar când e vorba de fata mea! Sunt multe pe care le-am auzit, că lumea vorbește, dar până nu se termină ancheta, nu pot spune nimic. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, faptul e consumat. Nu-mi găsesc cuvintele…

Omul ăla e un nemernic, un canibal, monstru, Dincă 2, nu știu… Eu nu-l cunoșteam pe acest patron, dar am din anturajul meu prieteni care o cunosc chiar și pe soția lui, și pe fata lui. Am încercat să intru pe google, dar nu mai apare niciun nume, cu familia lui, cu fata lui, să văd și eu poze, să văd ce fel de oameni sunt. Că, așa, am auzit ce fel de oameni erau, dar dacă nu i-am cunoscut…”, a continuat povestea ”Bobi”.

(CITEȘTE ȘI: DECIZIA JUDECĂTORILOR ÎN CAZUL CRIMINALULUI CARE I-A DAT FOC MĂTUȘII SALE, ÎN CARTIERUL GIULEȘTI. MĂSURA DISPUSĂ LA O ZI DE LA INCIDENTUL TRAGIC)

A văzut-o ultima dată, acum un an: ”Știam că s-a dus la maică-sa, în Italia!”

Crede că Ioana a fost influențată de concubinul ei, alături de care mai pleca, la muncă, în Italia, unde este stabilită mama ei, fosta lui soție.

”Eu mai treceam prin Sălăjan, că o am pe mama, am prieteni mulți. Dar în ultima perioadă, tocmai de Sf. Ion, culmea, se face un an pe 7 ianuarie când am văzut-o ultima dată pe fată. Din ce cauză? Eu știam că s-a dus la maică-sa, în Italia, cu Andrei, concubinul ei. Că s-au mai dus, au mai muncit acolo. Și, de câte ori vorbeam cu fata mea, îmi promitea că ne vedem când vine. `Te sun, tati`. Nu știu de unde și până unde am simțit-o că mă minte… Nu știu ce s-a întâmplat. Eu nu știam că e în țară. Am rămas șocat când am aflat, nu știam cum să mă mai justific. Asta i-am spus și Mihaelei și Danei, m-au înțeles și m-au crezut. Ele, la rândul lor, au spus: `Da, Bobi, dacă au fost influențată în rău de Andrei!` Nu știu, nu-mi găsesc cuvintele.

A fost o răceală, nu știu cum să spun, nu o mai cătam așa des, și ea, când venea în România, nu mă mai căuta, nu știu ce se întâmpla. Și îmi spunea că mă anunță… Dar ea a fost foarte mult influențată de băiatul ăsta. Și am auzit, din anturajul lor, că era influențată de Andrei. Nu vreau să-l condamn, Doamne ferește. Poliția își face datoria, mi-a promis că se va afla cu siguranță adevărul”, a spus Bogdan.

(NU RATA: CRIMĂ ORIBILĂ ÎN CAPITALĂ. O FEMEIE A FOST INCENDIATĂ ÎN SCARA BLOCULUI UNDE LOCUIA. CRIMINALUL ESTE CHIAR NEPOTUL EI)

Ioana Beatrice a fost ucisă de un afacerist. Avea doar 23 de ani (Foto: Facebook)

Ce spune despre iubitul Ioanei Beatrice

Cei de la Poliție au încercat să-l calmeze, să nu se lase influențat de gura lumii, l-au asigurat că ancheta va scoate la iveală tot adevărul.

”Eu am auzit multe acolo, am stat toată ziua, toată noaptea, am aprins o candeluță și am auzit multe vorbe, multe… Că ar fi și fii-sa la mijloc. Bine, fii-sa, din ce mi-a zis lumea pe acolo, prinsese ură pe fata mea. Dar nu vreau să vorbesc prea multe, că nu știu sigur nimic.

Atât vreau, ca adevărul să iasă cât mai repede. Eu am auzit un singur lucru: că băiatul ăsta, concubinul, avea de dat bani pe la cămătari, juca la cazinou… Sunt vorbe pe care le-am auzit. Orice e posibil. Dar eu, în ultimul timp, nu prea știu multe lucruri, doar ce am auzit.

Nebunul ăla, criminalul ăla, un nenorocit, un animal, că am înțeles că dacă nu se strica drujba voia s-o facă bucăți… Ăla poate să zică ce vrea, faptu-i consumat, nu mai contează. Că s-ar fi îndrăgostit de ea, sunt fel și fel de vorbe.

Eu și cu mama ei am fost la Poliție, ni s-a spus să nu ne luăm după lume, că lumea vorbește, dar să avem răbdare”, a încheiat tatăl fetei ucise.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Salarii uriașe pentru cei care se angajează la Dedeman. Cât va câștiga un consilier de vânzări în București
Salarii uriașe pentru cei care se angajează la Dedeman. Cât va câștiga un consilier de...
FOTO. Cum arată tânăra acuzată că s-a culcat cu jumătate din vestiarul echipei de fotbal Real Madrid!
FOTO. Cum arată tânăra acuzată că s-a culcat cu jumătate din vestiarul echipei de fotbal...
Cum e Anamaria Prodan în intimitatea casei? Dezvăluiri inedite: Ce face în fiecare dimineață
Cum e Anamaria Prodan în intimitatea casei? Dezvăluiri inedite: Ce face în fiecare dimineață
2024: O nouă regulă de circulație în sensul giratoriu. Singura bandă care are întotdeauna prioritate
2024: O nouă regulă de circulație în sensul giratoriu. Singura bandă care are întotdeauna prioritate
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
"I-a dat două cuţite în spate". Detalii şocante în cazul olimpicei înjunghiate de iubit. Robert...
Metoda ingenioasă prin care un bărbat a reușit să câștige aproape 2 milioane de dolari. Când a aflat totul, soția a divorțat imediat
Metoda ingenioasă prin care un bărbat a reușit să câștige aproape 2 milioane de dolari....
Sunt bărbații pe cale de dispariție? Studiu îngrijorător despre cromozomul Y, care determină sexul masculin
Sunt bărbații pe cale de dispariție? Studiu îngrijorător despre cromozomul Y, care determină sexul masculin
BANCUL ZILEI. Bulă: Mă cheamă şefu’ la el în birou şi-mi zice: Am observat că în ultima vreme cam moţăi...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mă cheamă şefu’ la el în birou şi-mi zice: Am observat că...
Ofertă la Auchan: Smart TV cu Android la un preț excelent
Ofertă la Auchan: Smart TV cu Android la un preț excelent
Un EXPERIMENT NASA în SPAȚIU a sfârșit în FLĂCĂRI! Ce au încercat să facă?
Un EXPERIMENT NASA în SPAȚIU a sfârșit în FLĂCĂRI! Ce au încercat să facă?
Petre Roman se întoarce în țară, după decesul fostei soții! Reacția neașteptată a fostului premier la aflarea veștii: ”Sunt în avion. Vă rog”
Petre Roman se întoarce în țară, după decesul fostei soții! Reacția neașteptată a fostului premier...
„Fără să vreau m-am îndrăgostit”. Dezvăluire neașteptată făcută de Oana Lis. Pentru cine simte fluturi în stomac soția lui Viorel Lis și cum va reacționa fostul edil
„Fără să vreau m-am îndrăgostit”. Dezvăluire neașteptată făcută de Oana Lis. Pentru cine simte fluturi...
Avocata de 40 de ani s-a dezbrăcat de robă după ultimul proces câștigat. Imaginile au devenit virale pe internet
Avocata de 40 de ani s-a dezbrăcat de robă după ultimul proces câștigat. Imaginile au...
“El a rămas în sufletul meu cu toate amintirile frumoase. Venea după mine seara și mă ducea în oraș!” Mama Geta, mărturisiri despre relația cu tatăl copiilor
“El a rămas în sufletul meu cu toate amintirile frumoase. Venea după mine seara și...
E gravidă! Familia Ancăi Țurcașiu se mărește. Actrița așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului
E gravidă! Familia Ancăi Țurcașiu se mărește. Actrița așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a...
Vestea momentului! Kamara și Gabriella Nastas s-au căsătorit: „A fost super emoționant. Ceva neprevăzut...”
Vestea momentului! Kamara și Gabriella Nastas s-au căsătorit: „A fost super emoționant. Ceva neprevăzut...”
SE INTERZIC TELEFOANELE mobile! Anunț oficial al autorităților: Trimitem un MESAJ CLAR!
SE INTERZIC TELEFOANELE mobile! Anunț oficial al autorităților: Trimitem un MESAJ CLAR!
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce NU ar trebui să dezvălui NICIODATĂ unui program de inteligență artificială (AI)
Ce NU ar trebui să dezvălui NICIODATĂ unui program de inteligență artificială (AI)
Credincioşii îndemnaţi să ţină trei zile de post săptămâna viitoare pentru ca IPS Teodosie să ajungă mitropolit
Credincioşii îndemnaţi să ţină trei zile de post săptămâna viitoare pentru ca IPS Teodosie să...
VERDICT FINAL al tribunalului care a ruinat-o pe Halep: 15 luni suspendare
VERDICT FINAL al tribunalului care a ruinat-o pe Halep: 15 luni suspendare
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
O anumită ZODIE se va confrunta cu mai multe probleme, în luna Martie. Vor curge lacrimi grele
O anumită ZODIE se va confrunta cu mai multe probleme, în luna Martie. Vor curge...
Regina Întunericului pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman. Care a fost preţul de plecare al funerariilor
Regina Întunericului pregăteşte o înmormântare de lux pentru Mioara Roman. Care a fost preţul de...
Ce a putut să își facă la geamul apartamentului un român din cartierul Drumul Taberei, din București: „Așa e când nu ai babe”
Ce a putut să își facă la geamul apartamentului un român din cartierul Drumul Taberei,...
Când va avea loc înmormântarea Mioarei Roman. Oana Roman a făcut anunțul: ”Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama”
Când va avea loc înmormântarea Mioarei Roman. Oana Roman a făcut anunțul: ”Pentru toți cei...
Zodia care va avea cel mai mare eșec la final de februarie 2024
Zodia care va avea cel mai mare eșec la final de februarie 2024