MESAJE FACEBOOK ANUL NOU. URARI, FELICITARI ANUL NOU 2018

Publicat: 31/12/2017 | 07:12
MESAJE FACEBOOK ANUL NOU. URARI, FELICITARI ANUL NOU 2018

MESAJE FACEBOOK ANUL NOU. Trăim în era vitezei. Şi, deşi suntem înconjuraţi de tehnologii care ar trebui să ne facă viaţa mai uşoară, aproape niciodată nu avem timp pentru nimic. De câte ori nu ţi s-a întâmplat să fii la muncă şi să te sune partenerul, un prieten sau părinţii şi să-i spui: "Nu pot să vorbesc acum, te sun eu mai târziu"? Şi, din păcate, de puţine ori te-ai ţinut de promisiune. Acum, în Ajun de Revelion, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, te ajută să le faci o surpriză frumoasă în public celor dragi. Şi spunem "în public", pentru că nu doar cei cărora vrei să le trimiţi urarea ta se vor bucura de ea, ci şi toţi prietenii tăi din lista de Facebook.

Citeşte şi:  MESAJE DE ANUL NOU. FELICITARI, URARI DE ANUL NOU 2018

MESAJE FACEBOOK ANUL NOU. Fă-ţi timp ca să citeşti întregul top pe care ţi l-am pregătit cu multă dăruire. Printre urările de Anul Nou 2018 de mai jos vei găsi atât unele pentru pentru părinţi, altele pentru prieteni apropiaţi, colegi şi, desigur, persoana iubită.

Citeşte şi: MESAJE prin SMS, FACEBOOK sau WhatsApp de REVELION 2018. Iata cele mai frumoase urari de ANUL NOU

TOP 20 de MESAJE FACEBOOK ANUL NOU:

Citeşte şi: SMS-uri si MESAJE de ANUL NOU. Cele mai frumoase urari de ANUL NOU 2018

 

1. Aho, aho, prieten bun, care stai pe Facebook acum, ia opreşte-te din scroll şi ascultă ce-am de zis. N-am venit să te stresez, am intrat să îţi urez: “La Mulţi Ani şi fericire, casa plină de iubire, punga plină de mulţi bani, să trăieşti la mulţi ani!”

2. Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată!

3. Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătăţii. Tutunul cauzează cancer. Consumul de zahăr provoacă diabet, sarea provoacă hipertensiune, iar grăsimile duc la creşterea colesterolului! Na! La Mulţi Ani acum 😀

4. Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2018 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

5. Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce vine sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite! La Multi Ani!

6. Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. La mulţi ani!

7. Asa cum tu mi-ai aratat ce inseamna fericirea adevarata, sper ca si eu in noul an care ne asteapta sa iti daruiesc cu zambetul pe buze clipe de poveste. La multi ani!

8. La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani 2018!

9. E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri.

10. Pentru ca meriti sa fii fericit, ma voi stradui ca in anul care soseste sa te privesc cu mai multa dragoste, sa te ascult cu rabdare de fiecare data cand ai ceva pe suflet si sa iti fac ziua mai buna. Te iubesc!

Citeşte şi: URATURI ANUL NOU, 2018. Iata cele mai frumoase uraturi pentru noaptea dintre ani

11. Fiecare moment petrecut alaturi de tine este un dar de nepretuit, un dar pe care il apreciez din toata inima si vreau sa stii ca iti voi fi mereu recunoscatoare ca ai ales sa faci parte din viata mea. La multi ani!

12. Să prinzi aripi ca să treci mai uşor peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

13. Bucuriile si gandurile frumoase din prezent sa devina amintirile superbe ale viitorului. Un An Nou exceptional!

14. Dragi steluţe de nea, duceţi din partea mea, de mulţi ani cu sănătate, pace în suflet şi în toate, Harul Domnului să fie, 2018 steluţe de bucurie! Un an nou fericit!

15. Să crezi mai mult în tine, Să ai parte de iubire, Să ierţi mult mai uşor, Să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!

16. Tată bun, mamă iubită, azi e ziua potrivită să vă spun ce vă doresc, să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, un An Nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

17. A mai trecut un an… Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit… La Multi Ani!

18. Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!

19. Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele stârnite în inima mea… M-au bucurat urările tale din noaptea de 31… în sfârşit ai rostit în clar că mă iubeşti… Uite… o ploaie de luminiţe multicolore s-au conturat în sufletul meu… Îţi aparţin… TE IUBESC!!!

20. Vă dorim ca în noul an în care vom intra, să aveţi parte de:

– 12 luni de bucurii;

– 52 de săptămâni de pace;

–  525.600 minute de credinţă;

– şi, în final, 31.536.000 secunde sub Protecţia lui Dumnezeu. La Mulţi Ani în 2018!
 

Citește și...