MESAJE prin SMS, FACEBOOK sau WhatsApp de REVELION 2018. Iata cele mai frumoase urari de ANUL NOU

Publicat: 29/12/2017 | 21:21
MESAJE prin SMS, FACEBOOK sau WhatsApp de REVELION 2018. Iata cele mai frumoase urari de ANUL NOU

MESAJE prin SMS, FACEBOOK sau WhatsApp de REVELION 2018. Vrei să economiseşti timp şi să trimiţi un mesaj inspirat unor persoane importante din viaţa ta? Ei bine, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a selectat urări de top pentru ca tu să le poţi trimite cum vrei: prin SMS, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Citeşte şi: MESAJE DE ANUL NOU. FELICITARI, URARI DE ANUL NOU 2018

MESAJE prin SMS, FACEBOOK sau WhatsApp de REVELION 2018. În topul pe care ţi l-am pregătit în rândurile de mai jos vei găsi acel mesaj care se va potrivi perfect pentru jumătatea ta, părinţii tăi, prietenii, colegii şi chiar cu şeful tău. Mult succes în alegere şi un An Nou de vis!

Citeşte şi: MESAJE FACEBOOK ANUL NOU. URARI, FELICITARI ANUL NOU 2018

TOP 20 MESAJE prin SMS, FACEBOOK sau WhatsApp de REVELION 2018:

Citeşte şi: SMS-uri si MESAJE de ANUL NOU. Cele mai frumoase urari de ANUL NOU 2018

1. A venit Anul Nou, zambeste, viseaza, pune-ti dorinte! E vremea sa credem in magia zilelor de sarbatoare! La multi ani!

2. Fie-vă verde dolarul şi de whisky plin paharul, toate să vă reuşească, să vă doară fix la bască! La Mulţi Ani, 2018!

3. Daca simţi că nimeni nu îţi vrea binele, uită-te pe cer, numără toate stelele şi apoi gândeşte-te că mă ai pe mine! Eu mereu voi fi acolo lângă tine şi te voi ajuta să evoluezi. La Multi Ani si 2018 să îţi aducă multe experienţe frumoase!

4. Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă!

5. Nu iti doresc ca in Noul An sa ti se implineasca toate visurile, dar iti spun ca in Noul An sa ai parte de sanatate, putere de caracter si tenacitate ca sa iti realizezi proiectele cu propriile forte. La multi ani!!!

6. E timpul să începem un alt an şi e timpul să îmi pun dorinţe pentru tine… ca fiecare zi ce urmează să îţi rezerve o bucurie specială! La multi ani!

7. O viata luminoasa, o dragoste adevarata si o cariera de succes. La multi ani!

8. In aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta! La multi ani!

9. Daruieste zambetul tau pentru cine-l merita, iubirea ta pentru cine stie sa o valoreze, lacrimile tale pentru cine te acompaniaza si viata ta pentru cine te iubeste. La multi ani!

10. Ultima zi din an este întâlnirea între moarte şi viaţă. Omorâm amărăciunile şi clipele urâte şi reînviem iubirea şi înţelepciunea.Un An Nou Fericit!

Citeşte şi: URATURI ANUL NOU, 2018. Iata cele mai frumoase uraturi pentru noaptea dintre ani

11. Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in Noul An, 2018. La multi ani!!!

12. Astea sunt urările mele pentru tine în Noul An: sa ai parte de dragoste adevarata, ca-n Romeo si Julieta, cu prieteni adevarati ca Sherlok Holmes si Doctor Watson, cu dusmani ca Tom&Jerry si, in general, sa ai o viata ca in filme, romane si povesti! La mulţi ani, 2018!

13. Ninge si cumpana anilor se va rostogoli magic in scurt timp, de la un an la altul, moment in care iti asterni visele pe capul de pod al sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile frumoase si luminoase, pline de caldura si implinire! La multi ani!

14. Facandu-ti urarile e ca si cum as vrea sa fiu o specie de spiridus bun si simpatic ce are puterea de a realiza fiecare dorinta a ta, cuvintele magice sunt aceleasi 😛 La Multi Ani si un An Nou Fericit!

15. E momentul sa incepi sa visezi. Mai ai cateva ore de reverie, cateva ore de fericire, cateva ore de naivitate in care sa crezi ca toti oamenii sunt buni… La 12 noaptea nu iti vei pierde pantoful asemeni Cenusaresei, dar vine Noul An!

16. Deschide geamul ia un fulg de nea si puneti o dorinta. Poate cineva de acolo de sus iti va auzi dorinta si ti-o va indeplini. La multi ani!

17. Oricate felicitari as trimite, nicio felicitare din lume nu va putea exprima iubirea ce v-o port. Sper din tot sufletul sa aveti un An Nou minunat si plin de bucurii! La multi ani!

18. Sa ninga cu dragoste, sa ninga cu fericire, sa ninga cu iubire si pace, sa ninga tot anul cu armonie, sa va umple sufletul de dragoste si bucurie. La multi ani!

19. Pentru fiecare zambet ce te va face sa te simti bine, pentru fiecare vis indeplinit, pentru fiecare sarut ce-ti va incalzi inima, eu iti spun La Multi Ani!

20. Viata toata sa va fie!
Bani, masina, fericire,
Sanatate si iubire,
Nu-i de-ajuns sa le doresti,
Tipa, lupta, da din coate,
Asa le obtii pe toate!

 

 

 

Citește și...