SMS-uri si MESAJE de ANUL NOU. Cele mai frumoase urari de ANUL NOU 2018

Publicat: 31/12/2017 | 09:31
SMS-uri si MESAJE de ANUL NOU. Cele mai frumoase urari de ANUL NOU 2018

SMS-uri si MESAJE de ANUL NOU. Vrei să ieşi din tiparul românilor care aleg să trimită acelaşi mesaj tuturor celor din lista de telefon? Felicitări! Atunci, nu mai sta prea mult pe gânduri şi alege-ţi una dintre superbele urări de Anul Nou 2018 oferite de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Toate sunt alese pe sprânceană!

Citeşte şi: MESAJE DE ANUL NOU. FELICITARI, URARI DE ANUL NOU 2018

SMS-uri si MESAJE de ANUL NOU. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, ţi-a pregătit câteva felicitări/gânduri pentru 2018 pe care le poţi trimite prin SMS părinţilor, persoanei iubite, prietenilor, colegilor, dar şi şefilor.

Citeşte şi: MESAJE FACEBOOK ANUL NOU. URARI, FELICITARI ANUL NOU 2018

TOP 20 SMS-uri si MESAJE de ANUL NOU 2018:

Citeşte şi: MESAJE prin SMS, FACEBOOK sau WhatsApp de REVELION 2018. Iata cele mai frumoase urari de ANUL NOU

1. Pentru traditie si frumos, pentru tinerete si prietenie, pentru tot ceea ce atingem cu farmecul visului, gandului, sperantelor, asteptarilor, pentru tine un calduros La multi ani!

2. Vă doresc de 2018 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!

3. Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!

4. Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!

5. Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!

6. Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

7. Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie. Tot ce se întâmplă în 2018 găseşti pe alba24. La Mulţi Ani fericiţi!

8. Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La mulţi ani!

9. Buchet de artifici eu va trimit in dar. Sampanie rece si clinchet de pahar. Petrecere frumoasa si La Multi Ani!!! Sa aveti parte de multa iubire si un ocean de fericire. Toate visele sa vi se implineasca si mult noroc îngerii sa va daruiasca!!!

Citeşte şi: URATURI ANUL NOU, 2018. Iata cele mai frumoase uraturi pentru noaptea dintre ani

10. In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

11. Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite… LA MULTI ANI!

12. Invata sa te bucuri de sarbatorile de iarna, nu lasa sa treaca nevazute pe langa tine. La multi ani!

13. In anul care vine imi doresc sa am alaturi numai persoane fericite. Stiu ca dorinta mi se va implini si mai stiu ca meriti sa fii fericit(a). Hai sa ne bucuram impreuna de anul ce vine intr-o atmosfera plina de armonie si iubire! La multi ani!

14. Imi datorezi cadoul promis, dar nu mai poti sa mi-l dai pentru ca nu puteai sa imi faci decat unul singur, sa petreci prima secunda din Anul Nou alaturi de mine. La multi ani!

15. Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare… La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2018!

16. În zorii Noului An, aştept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că ştiu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un An Nou Fericit!

17. Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în bratele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite… LA MULŢI ANI!

18. Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

19. Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

20. Ridic paharul pentru un an cu de toate,
Cu multe frute adunate,
Cu multa munca si succes,
Si in toate doar progres!
Si iar ridic paharul pentru noi,
Pentru un an fara nevoi,
Pentru iubire linga noi,
Si niciodata razboi!
La multi ani!

 

Citește și...