Mesaje halucinante, după ce a apărut poza cu paznicul care l-a împuşcat mortal pe fiul unui primar din Dâmboviţa: „F%#@-i morţii mă-sii de chior, cum poţi confunda un om cu un mistreţ?”

Publicat: 24/12/2017 | 16:48

La scurt timp după ce a fost făcută publică prima imagine cu pazicul de vânătoare, care l-a confundat fiul primarului din comuna dâmboviţeană Ludeşti cu un mistreţ, internauţii au luat foc. Unii dintre ei nu îşi explică tragedia care s-a întâmplat chiar în Ajun de Crăciun.

Citeşte şi: Un scandal s-a aprins după ce s-a aflat de moartea fiului primarului din Dâmboviţa! Se pregăteau de botez, dar acum fac înmormântarea: „De azi, eşti înger pentru bebeluşa ta”

Paznicul de vânătoare se numeşte Irinel Niţulescu. Astăzi, el, împreună cu Victor Dincă şi alţi patru vânători au plecat la o vânătoare organizată de mistreţi. La un moment dat, bărbatul de 41 de ani l-a confundat pe fiul primarului din Ludeşti, judeţul Dâmboviţa, cu un animal sălbatic.

Citeşte şi: Prima imagine cu fiul primarului din Dâmboviţa, ucis din greşeală la o partidă de vânătoare! Victor devenise de curând tătic

Când au văzut fotografia, unii dintre internauţi au răbudnit.

Poartă ochelari, f%#@-i morţii mă-sii de chior, cum poţi confunda un om cu un mistreţ?„, „De parcă nu s-au mai întâmplat astfel de accidente…„, „Puşcăria să o înfunzi… Cum e posibil? Era un om nevinovat, cum să confunzi omul cu un porc… nenorocit de om sunt trei dintre mesajele apărute pe internet la scurt timp după ce a fost făcută publică imaginea cu bărbatul care l-a ucis din greşeală pe fiul primarului din comuna dâmboviţeană Ludeşti.

El este Irinel Niţulescu, paznicul de vânătoare, care l-a confundat fiul primarului din comuna dâmboviţeană Ludeşti. Sursa foto: Facebook
El este Irinel Niţulescu, paznicul de vânătoare, care l-a confundat fiul primarului din comuna dâmboviţeană Ludeşti. Sursa foto: Facebook

Citește și...