Un scandal s-a aprins după ce s-a aflat de moartea fiului primarului din Dâmboviţa! Se pregăteau de botez, dar acum fac înmormântarea: „De azi, eşti înger pentru bebeluşa ta”

Publicat: 24/12/2017 | 16:15

Unele dintre rudele lui Victor Dincă, fiului unui primar din judeţul Dâmboviţa, au aflat de pe Internet de tragedia produsă la partida de vânătoare. Iar un apropiat de-al tânărului a lăsat un mesaj acid pe o reţea de socializare în legătură cu această situaţie tristă. Cu toate acestea, mesajele dureroase în memoria lui Victor Dincă au curs neîncetat.

Citeşte şi: Prima imagine cu fiul primarului din Dâmboviţa, ucis din greşeală la o partidă de vânătoare! Victor devenise de curând tătic

Victor Dincă avea o familie frumoasă, iar în urmă cu două luni, frumoasa lui soţie îi dăruise o fetiţă. Cei doi tineri părinţi programaseră botezul micuţei pe 20 ianuarie, dar acum rudele lor se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum.

Toţi cei care l-au cunoscut pe fiul primarului din comuna dâmboviţeană Ludeşti sunt devastaţi de durere şi nu le vină să creadă că s-a întâmplat o asemenea tragedie în Ajun de Crăciun.

„Dumnezeu sa te odihneasca Dinca Victor , om cu suflet minunat! De azi esti înger pt bebeluşa ta!”, „Nu cred! Cum să moară?!”, „Mai lăsaţi postările! E neplăcut ca un membru al familie să afle de pe net că a murit cineva drag. Puţin respect„, „Dumnezeu să-l odihnească în pace, om cu suflet mare„, „Dumnezeu sa-l odihnească în pace!! Condoleanţe familiei!!! Cuvintele sunt de prisos nu se poate exprima prin cuvinte această durere!!!sunt doar cinci dintre mesajele apărute pe o reţea de socializare.

Victor Dincă şi frumoasa lui parteneră, Raluca, s-au căsătorit în urmă cu mai bine de doi ani. Nunta a avut loc pe 24 iulie 2014.

Cea mai frumoasa zi din viata noastra, a scris nora primarului din Ludeşti, judeţul Dâmboviţa.

Raluca şi Victor Dincă au avut nunta pe 24 iulie 2014. Sursa foto: Facebook
Raluca şi Victor Dincă au avut nunta pe 24 iulie 2014. Sursa foto: Facebook

Citeşte şi: Tragedie în Ajun de Crăciun! Fiul unui primar, împuşcat mortal la o partidă de vânătoare

 

Citește și...