Prima imagine cu fiul primarului din Dâmboviţa, ucis din greşeală la o partidă de vânătoare! Victor devenise de curând tătic

Publicat: 24/12/2017 | 15:19

Victor Dincă, fiul primarului din comuna dâmboviţeană Ludeşti, participa astăzi la o partidă de vânătoare organizată împreună cu patru vânători şi un paznic de vânătoare. Acesta din urmă l-a confundat la un moment dat pe băiatul edilului cu un mistreţ şi, înainte să se asigure că e sau nu animalul sălbatic, a apăsat pe trăgaci. Din nefericire, glonţul l-a rănit pe tânărul de 31 de ani în piept şi a murit la scurt timp după producerea incidentului. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi: Un scandal s-a aprins după ce s-a aflat de moartea fiului primarului din Dâmboviţa! Se pregăteau de botez, dar acum fac înmormântarea: „De azi, eşti înger pentru bebeluşa ta”

Nenorocirea s-a produs în zona pădurii Miloşari, potrivit mditv.ro. Victor Dincă, fiul primarului din comuna Ludeşti, judeţul Dâmboviţa, avea 30 de ani, iar în urmă cu două luni partenera lui i-a dăruit o fetiţă. Micuţa a rămas acum orfană şi va putea niciodată să primească vreun sfat de la tatăl ei. Mai mult, sărbătorile de iarnă vor avea mereu atmosferă de doliu pentru ea şi rudele tatălui ei, Victor Dincă.

Citeşte şi: Tragedie în Ajun de Crăciun! Fiul unui primar, împuşcat mortal la o partidă de vânătoare

Niţescu Irinel, paznic de vânătoare în Ludeşti, a vrut să tragă după un mistreţ, dar l-a împuşcat pe tânărul de 31 de ani. Fiul primarului din comuna dâmboviţeană Ludeşti a murit pe loc. Pe numele paznicului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror, efectuează cercetări în cazul unui bărbat, de 31 de ani, din Ludeşti, care a fost împuşcat mortal, accidental, în timpul unei partide de vânătoare, autorizată pentru specia mistreţ, pe fondul de vânătoare din localitatea Ludeşti, de către paznicul de vânătoare, în vârstă de 41 de ani, din localitate”, se arată în comunicatul dat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

 

Citește și...