Mesajul tranșant al lui Victor Slav înainte ca Andreea Mantea să vorbească pe Facebook despre emisiunea pe care o va prezenta la Kanal D

Publicat: 02/08/2018 | 09:57
Soarele parcă nu mai răsare pe strada lui Victor Slav, dar cunoscutul moderator TV a lansat un mesaj, care i-a mai liniștit pe fanii săi. Postarea publică a acestuia a venit cu doar câteva ore înainte ca fosta lui colegă de prezentare, Andreea Mantea, să vorbească pe Facebook despre “Te vreau lângă mine”, emisiune pe care a prezentat-o până de curând Bianca Drăgușanu.

Victor Slav, mesaj tranșant în ziua în care s-a aflat că Andreea Mantea va prezenta “Te vreau lângă mine”

Rămas singur după despărțirea de mama fiicei sale, dar și fără emisiunea “WOWbiz”, care a fost scoasă din grilă și pe care o modera împreună cu Andreea Mantea, Victor Slav a reacționat… Asta mai ales că numărul fanilor care îl întreabă unde îl vor mai putea vedea s-a înmulțit. El a făcut publică o imagine în care apare ca scos din țiplă și a scris în dreptul ei un mesaj în limba engleză. Mulți dintre cei care nu știau asta deja despre Victor Slav au înțeles ulterior că acesta are foarte multă răbdare și că nu și-a pierdut speranța că lucrurile se vor așeza foarte bine în viața lui.
“A gentleman is simply a patient wolf (n.r.: Un gentleman este pur şi simplu un lup răbădător) este mesajul transmis de Victor Slav cu câteva ore înainte ca Andreea Mantea să își împărtășească pe Facebook trăirile odată cu noua provocare în carieră.
“Interesantă descrierea 🙂”, “Elti superb. Și fizic, și ca atitudine. Nimeni nu se compară cu tine. Simplu!!!❤❤❤”, “Dacă nu vei mai prezenta «WOWbiz», unde vei fi?” sunt trei dintre comentariile pe care i le-au lăsat fanii.
Deocamdată, Victor Slav nu a oferit niciun răspuns. Iar în prezent, fiind într-o binemeritată vacanță, el petrece mult timp împreună cu fiica lui Sofia Natalia.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu a rămas fără emisiunea “Te vreau lângă mine” de la Kanal D

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a fost mulți ani model și, ulterior, a lucrat ca prezentator meteo la PRO TV. El a moderat și emisiunea “WOWbiz” de la Kanal D împreună cu Andreea Mantea.
Victor Slav și Bianca Drăgușanu (n.: 6 martie 1982 în Hunedoara) s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare.
Citește și...