Mesajul Vioricăi Dăncilă pentru Adrian Zuckerman, după ce a fost confirmat de Senatul american în funcția de ambasador în România

Publicat: 21/11/2019 | 12:08
Mesajul Vioricăi Dăncilă pentru Adrian Zuckerman, după ce a fost confirmat de Senatul american în funcția de ambasador în România

Adrian Zuckerman a fost confirmat de Senatul american în funcţia de ambasador în România. Au fost 65 de voturi în favoarea lui Zuckerman și 30 împotrivă.(CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL SEXOASELOR DIN ”FERMĂ” (PRO TV) FLIRTEAZĂ CU PARIS HILTON: ”TATONĂM… POATE SE LEAGĂ O RELAȚIE!”)

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a salutat, joi, confirmarea lui Adrian Zuckerman în funcția de ambasador al SUA la București, adăugând că venirea acestuia în Capitala Româneiei marchează „începutul unei noi etape” în ceea ce privește Parteneriatului strategic pe care România îl are cu SUA.(NU RATA: EXECUTORII ÎI VÂNEAZĂ CONTURILE ȘI BUNURILE LUI PASTRAMĂ!)

”Salut votul din Senatul american pentru confirmarea domnului Adrian Zuckerman în funcția de ambasador al SUA la București! Mă bucur că Statele Unite trimit în țara noastră un ambasador puternic atașat de România și de români, arătând astfel deschidere pentru continuarea consolidării relațiilor bilaterale. Am încredere că venirea noului ambasador al SUA la București va marca începutul unei noi etape, și mai bune, a Parteneriatului strategic pe care îl avem cu aliații noștri americani. Îi doresc mult succes domnului Zuckerman în misiunea diplomatică din România!”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

 

Citește și...