Micutzu nu s-a abținut și a publicat mesajul primit de la un român: “Buna ziua, participi la…” Râzi cu lacrimi

Publicat: 11/10/2018 | 18:01

Micutzu nu s-a abținut și a publicat mesajul primit de la un român. Ceea ce demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că românii sunt inventivi și găsesc fiecăruia o ”întrebuințare”, indiferent de nume sau de telentul pe care îl are. Asta i s-a întâmplat și cunoscutului Micutzu, cel care face un stand-up de cea mai înaltă calitate.

Ajunge și vedeta pe Facebook, ca tot românul care se respectă – fiindcă Facebook-ul, nu-i așa?, a devenit precum o a doua casă pentru mulți – și descoperă un un mesaj care îl pune serios pe gânduri.

Întrebarea prietenului virtual este clară ca lumina zilei și stârnește zâmbete. Micutzu este chestionat în legătură cu disponibilitatea lui de a participa la o nuntă. Dar nu în calitate de invitat, ci în calitate de… vornic.

CITEȘTE ȘI: SMILEY A RĂMAS FĂRĂ CUVINTE! MICUTZU I-A DEZVĂLUIT CEL MAI RUȘINOS SECRET AL SĂU

Micutzu nu s-a abținut și a publicat mesajul primit de la un român

Micutzu nu s-a abținut și a publicat mesajul primit de la un român.  ”Nunta fără vornic este ca un tort fără cireașă!”

Vornicul este cel care se ocupă de organizarea nuntașilor pe drumul de la mire la nași și la mireasă. Vornicul este cel care anunță când începe și când se termină „sesiunea” de dans, pentru că friptura este pe punctul de a intra cu torțe și mare fast în sală. Tot el este cel care află când s-a furat mireasa, iar pe vremuri – când cinstea nu era „secretă” – vornicul era cel care îi lăuda pe mesenii care nu s-au zgârcit la bani, arătându-le obrazul celor care nu s-au „pregătit” așa cum se cuvine.

„O nuntă tradițională fără vornic este ca un tort fără cireașă” ar spune cei care încă se mai ocupă ce această meserie. Vornicul este omul de bază al oricărei nunți de acest fel.

CITEȘTE ȘI: CUM RĂSPUNDE MICUTZU LA ATACUL LUI MIRCEA BADEA: ”NU AȘ VREA SĂ MĂ PORNESC!”

Citește și...