Mirela Vaida, declarații dure! Spune că Vulpița este asemenea Monicăi Gabor. Care este legătura dintre cele două

Autor: A. D.
Publicat: 16/05/2020 | 14:51

Mirela Vaida, prezentatoare emisiunii „Acces Direct” a răbufnit și a fost tranșantă în cazul Vulpiței. De când au apărut pe micile ecrane cuplul Viorel și Veronica Stegaru au generat audiențe record și au atras numeroase comentarii negative atât asupra emisiunii ce i-a făcut celebrii, cât și asupra Mirelei Vaida.

Prezentatoarea este nemulțumită de valul de ură care s-a declanșat asupra ei și a emisiunii pe care o prezintă și a făcut unele declarații destul de dure. Vedeta a fost nemulțumită de decizia de a-i interzice pe Vulpița și soțul ei Viorel pe micul ecran. Mirela Vaida a explicat că mediatizarea acestui cuplul nu este atât de greșită precum spun unii și nu diferă cu mult de alte cazuri celebre din showbiz-ul românesc, care nu au fost deloc sancționate.

Într-un interviu la DC News TV, Mirela Vaida a răbufnit și a pus valul de reacții negative pe seama audiențelor mari, care deranjează. (CITEȘTE ȘI: VULPIȚA ȘI VIOREL, ACUZAȚI CĂ ȘI-AU ABANDONAT FETIȚA DE NICI TREI ANI. “E LA TANTI ILINCA, ARE GRIJĂ DE EA AȘA CUM…”)

„Lumea a înțeles că ei (n.red. – Vulpița din Vaslui și Viorel Stegaru) sunt autentici. Au doze de naivitate din cauza locului din care vin, a mediului și condițiilor materiale, educaționale, politice. Ei sunt niște victime, iar noi i-am luat cu sensul de a încerca să le dăm o altă cotitură în viață. Ce mă doare pe mine cel mai tare este că se exagerează. De ce? Pentru că audiența este mare. Dacă audiența nu ar fi fost mare, concurența și toți cei care au interesul ca acest subiect să dispară de la televizor nu ar fi avut nicio problemă cu noi”, a declarat Mirela Vaida.

Irinel și Monica, la fel ca Vulpița și Viorel

Mirela Vaida i-a comparat pe Vulpița și Viorel, cu un alt cuplu celebru și a spus că cele două nu diferă atât de mult. Acesta i-a asemănat cu Monica Gabor și Irinel Columbeanu. Vedeta a lansat cuvint dure la adresa Monicăi, despre care a spus că este departe a  reprezenta un model de moralitate. (VEZI ȘI: VIOREL A FĂCUT-O DE RÂS! DUPĂ SUCCESUL ÎN MUZICĂ, VULPIŢA A VRUT SĂ FACĂ RAVAGII ŞI CA VLOGGERIȚĂ, DAR A COMIS-O GRAV. VIDEO)TR

„Să ne amintim că nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța Monica? Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva? Acesta este un model în viață? Nu.

A fost promovat peste tot. A spus cineva ceva? Nu. Dar de ce? Că Irinel venea de la Izvorani și Veronica vine de la Blăgești? Mie nu mi se pare normal. Am și spus-o în direct. Eu sunt un prezentator un pic mai asumat, de multe ori fac lucruri riscante. Mi le asum. În sensul că am atitudine. Atunci când se exagerează, tind să o spun și vreau să o spun!”, a mai spus Mirela Vaida la DC News TV

Citește și...