Monica Pop, dezvăluiri despre haosul din spitale: ”Oamenii nu mai respectă nimic!”

Autor: A.N.
Publicat: 29/05/2020 | 12:16
Monica Pop, dezvăluiri despre haosul din spitale: ”Oamenii nu mai respectă nimic!”

Monica Pop a făcut dezvăluiri despre haosul din spitale. Oamenii au venit buluc, după perioada stării de urgență, și nu mai țin cont de măsurile de distanțare socială, impuse de autorități.

”Bolnavii de COVID-19 sunt atâția câți sunt …În țara asta sunt 20 de milioane de oameni din care 5 milioane sunt pacienți.

Din păcate, numărul de pacienți din țara asta este de 5 milioane. Un acut se poate transforma în cronic în orice moment și sunt oameni care și-au pierdut viața. (…) Ne confruntăm cu o avalanșă de pacienți la care nu mai putem face față. Oamenii au venit buluc, pentru că erau programați. Înainte de a începe această perioadă în România erau cam un milion de programări pe zi.

Fiecare vrea să fie primul. Oamenii nu mai respectă nimic, degeaba strigă portarul să se păstreze distanța. Fiecare vrea să fie primul la ușa medicului”, a declarat Monica Pop la Pro TV.

Coronavirus România, 29 mai

Numărul de cazuri de coronavirus din România a ajuns la 18.791, iar numărul deceselor a crescut la 1.240. Dintre persoanele confirmate cu COVID-19, 12.629 au fost declarate vindecate și externate. (CITEȘTE ȘI: MAMA LUI CULIȚĂ STERP, DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE CĂSĂTORIA FIULUI EI CU CARMEN DE LA SĂLCIUA: ”AM CREZUT CĂ BĂIATUL MEU SE VA CUMINȚI”)

 Bilanţul total al deceselor în ţara noastră în rândul pacienţilor confirmaţi cu noul coronavirus a ajuns la 1.240 după ce în ultimele ore au fost confirmate alte două decese.

La ATI, în acest moment, sunt internați 182 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.712 de  persoane. Alte 89.787 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 410.000 de teste.

Citește și...