Mama lui Culiță Sterp, dezvăluiri uluitoare despre căsătoria fiului ei cu Carmen de la Sălciua: ”Am crezut că băiatul meu se va cuminți”

Autor: A.N.
Publicat: 29/05/2020 | 11:29

Mama lui Culiță Sterp a dat din casă și a făcut dezvăluiri uluitoare despre căsătoria eșuată a fiului său cu artista Carmen de la Sălciua.

S-au căsătorit, iar apoi au divorțat cu scandal. Motivul rupturii dintre cei doi ar fi fost faptul că artistul a călcat strâmb. După ce nimeni nu le mai dădea nicio șansă, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au făcut, în toamna anului trecut, marele anunț al împăcării.Câteva luni bune, relația celor doi a fost numai lapte și miere. Se afișau din nou împreună și păreau mai fericiți ca niciodată. Numai că… s-a rupt din nou lanțul de iubire și au ajuns să se despartă definitiv.

Acum, mama lui Culiță Sterp face dezvăluiri uluitoare despre căsătoria eșuată a fiului său cu artista Carmen de la Sălciua. (CITEȘTE ȘI: DARIA RADIONOVA A LUAT FOC ŞI O ATACĂ PE BIANCA DRĂGUŞANU! ACUZE DURE DUPĂ CE AU APĂRUT IMAGINI CU IUBITA LUI ALEX BODI, ÎNAINTE DE OPERAŢII: „TOŢI ÎNŢELEG…”)

”Eu nu m-am băgat niciodată în relația lor. Este adevărat, l-am sfătuit să nu se căsătorească așa de repede, la doar 23 de ani, dar a fost decizia lui. Totuși, am crezut că băiatul meu se va cuminți când s-a însurat cu ea. Însă, m-am înșelat. De aceea, am fost și dezamăgită. El a rămas mai cu lipici la fete… Așa este el, seamănă cu taică-su… poate, într-o bună zi, va găsi persoana potrivită pentru el”, a declarat Geta Sterp pentru wowbiz.ro.

Mama lui Culiţă Sterp, dezvăluiri incredibile despre soţul ei

Culiţă Sterp provine dintr-o familie cu origini simple. Tatăl său, cioban de meserie, a muncit ani de zile până când a reuşit să facă avere din oierit, iar acum familia Sterp are o vilă impunătoare în zona Haţegului.

Mama lui Culiță a mărturisit în urmă cu ceva vreme, la FanArena, că soţul ei a înşelat-o de câteva ori, dar că ea l-a iertat. (VEZI ȘI: THEODOR, IUBITUL MARGHERITEI DE LA CLEJANI, PRIMELE DECLARAȚII. TÂNĂRUL NEAGĂ TOT: ”AM AVUT O REȚETĂ DE LA…”)

„Dacă v-aș spune viața mea, ar fi mai ceva ca la ”Din Dragoste”. Omului meu i-a plăcut să umble, iar eu mereu am iertat. Așa îmi este firea. La fel și băieții, ambii după fuste, doar așchia nu sare departe de trunchi.

Eu sunt mai mică decât soțul meu cu 10 ani, dar nici acest lucru nu l-a împiedicat să se mai uite și la altele. Deși am fost tânără și doar pentru el, a umblat și i-a mai scăpat ochii și la altele, m-a trădat de multe ori. E la fel de gagicar ca și Culiță”, a spus aceasta.

Citește și...