Daria Radionova a luat foc şi o atacă pe Bianca Drăguşanu! Acuze dure după ce au apărut imagini cu iubita lui Alex Bodi, înainte de operaţii: „Toţi înţeleg…”

Autor:
Publicat: 29/05/2020 | 07:29

Daria Radionova n-a mai rezistat și a răbufnit! Noua iubită a lui Alex Bodi a transmis un mesaj dur pe contul ei de Instagram. Șatena a atacat-o subtil, ce-i drept, și pe Bianca Drăgușanu.

Zilele trecute, CANCAN.RO a aflat, de la specialiștii în domeniu, faptul că Daria Radionova a optat pentru liposucție, injectarea grăsimii în fese, acid hialuronic în buze, minimum trei rinoplastii și, așa cum se poate vedea și din imaginile postate de șatenă, silicoane uriașe, totul pentru a arăta așa cum își dorește.

În urmă cu câțiva ani, Daria arăta total diferit și a trecut prin numeroase transformări spectaculoase. După ce gurile rele au criticat-o pentru că ar fi apelat la bisturiu de la o vârstă fragedă, șatena a răbufnit și a transmis un mesaj dur.

”Vreau să vă aduc la cunoștință că ceea ce se scrie despre mine în rețea chiar, într-adevăr, nu mă afectează deloc. Nu am de ce să mă rușinez. Eu mă iubesc și mă stimez ca personalitate. Mai ales copilăria mea, care a fost cea mai fericită perioadă din viață. Am studiat la o școală privată modernă, am făcut colegiul și universitatea privată de rang internațional din Marea Britanie unde am acumulat nu numai cunoștiințe în toate domeniile ci și prieteni buni și adevărați, cu care mă mândresc nespus de mult.

Toți prietenii mei adevărați se bucură pentru mine și mă susțin în toate. Dacă credeți că mă puteți jigni cu fotografiile mele din copilărie, vă înșelați amarnic. De copilărie îmi aduc aminte doar cu zâmbetul pe buze și cu capul ridicat. Mereu m-am stimat și m-am iubit, o fac acum și o voi face mereu. Niciun hater nu mă va face să disper. Dimpotrivă. Cu cât mai multe lucruri rele se scriu despre mine, cu atât mai mult eu vreau să fac și să obțin în viață. Doar datorită invidioșilor am obținut tot ce am în momentul de față”, a scris Daria pe Instagram.

Daria, în urmă cu câțiva ani

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au spus adio definitiv

Deși ar fi încercat să-i demonstreze Biancăi Drăgușanu că s-a schimbat și merită ca blondina să-i mai acorde o șansă, Alex Bodi nu a reușit să evite despărțirea. În izolare, cei doi s-ar fi certat de foarte multe ori și, până la urmă, au ajuns să se separe, mai ales că afaceristul din Mediaș ar fi „tradus-o”, de o bună perioadă de timp, pe blondă cu Daria Radionova. (NU RATA: Avem dovada că Alex Bodi și sexy-rusoaica s-au întâlnit la Londra, înainte de divorț)