Theodor, iubitul Margheritei de la Clejani, primele declarații. Tânărul neagă tot: ”Am avut o rețetă de la…”

Autor:
Publicat: 29/05/2020 | 07:44

Theodor, iubitul Marheritei din Clejani, a acordat un interviu la Xtra Night Show, în care neagă toate acuzele care i se aduc.

Tânărul a fost deranjat de lucrurile care s-au spus despre el. Imaginile controversate, însă, în care a fost surprins acesta l-a făcut pe Theodor să reacționeze. El a negat faptul că i-ar fi agresat animalul de companie al Margheritei și susține că iubește animalele, având, la rândul său un câine.

De asemenea, iubitul Margheritei neagă faptul că în ziua accidentului cei doi ar fi consumat substanțe interzise. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL MARGHERITEI A RECUNOSCUT CĂ E DEPENDENT DE DROGURI! A MAI CONSUMAT ÎN SPANIA, ÎN OLANDA ȘI…)

”Eu am fost foarte tare deranjat despre ce s-a spus în media despre mine, dar și ce s-a spus în media despre Margherita. La acest moment nu doresc decât sa aduc la cunoșțință că acuzațiile de consum de droguri, nu-și găsește corespondent, în raport cu modul în care a fost descrisă în presă. Rezultatele ce vor ieși, urmând a-mi da dreptate”, a declarat Theodor la XNS.

Theodor neagă și existența vreunui dosar penal pe numele lui. Iar legat de acuzația care i s-a adus, și anume faptul că ar fi falsificat rețete pentru a-și procura anumite medicamente, tânărul spune că este o informație falsă.

”Este absolut fals. Substanța se procură de la farmacie. Toată lumea poate să o cumpere. Este făra rețeta, nu am nicio ștampilă. Am avut o rețetă de la doctorul meu psihiatru, pentru că am avut probleme cu somnul, mai demult”, a mai spus Theodor.

Ipostaze scandaloase

Theodor, iubitul Margheritei are și el legături cu industria muzicală românească. Tânărul este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ”Nordwlui”. De-a lungul carierei, iubitul Margheritei a scos mai multe piese despre substanțele interzise.

De-a lungul timpului, tânărul a distribuit în mediul online mai multe fotografii sau filmulețe scandaloase. Iubitul Margheritei se pare că n-a ezitat să-și împărtășească ”hobby-ul” cu internauții. Nu de puține ori, acesta s-a filmat în timp ce își pregătea câte un cocktail dubios sau când ingera mai multe pastile.

Comportamentul violent de care l-au acuzat apropiații s-a remarcat și în unele postări ale tânărului. Iubitul Margheritei se pare că avea o pasiune pentru arme. Acesta nu ezita să posteze pe Instagram fotografii cu subînțeles în care apar diferite arme. Ba un cuțit, ba un pistol… (NU RATA: IUBITUL MARGHERITEI, CONDAMNAT ÎNTR-UN DOSAR DE DROGURI + DE LA CE „PARTY” PLECASE DE FAPT FATA CLEJANILOR CÂND A PRINS-O POLIȚIA)