Iubitul Margheritei, condamnat într-un dosar de droguri + De la ce „party” plecase de fapt fata Clejanilor când a prins-o Poliția

Autor: C. C.
Publicat: 25/05/2020 | 23:53

Recentul episod agitat din celebra familie de artiști capătă noi valențe, de la o zi la alta. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor amănunte uluitoare în „cazul momentului”.  Iubitul Margheritei a avut și el probleme serioase cu legea din cauza substanțelor interzise. Am aflat și de la ce „party” plecase de fapt fata Clejanilor când a prins-o Poliția.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a obținut amănunte incredibile legate de problemele cu legea pe care le-a avut iubitul Margheritei de la Clejani.

Conform informațiilor, în urmă cu aproximativ doi ani, iubitul cântăreței a fost condmanat pentru consumul și deținerea de substanțe stupefiante. Din câte se pare, iubitul Margheritei a semnat un acord de recunoaștere și astfel s-a ales doar cu o amendă penală, în cuantum de 900 de lei. În plus, a fost obligat și la plata sumei de 550 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. (VEZI ȘI: VIORICA DE LA CLEJANI A RECUNOSCUT CĂ MARGHERITA ERA ”AERIANĂ”)

Cine este iubitul Margheritei

Din câte se pare, iubitul Margheritei are și el legături cu industria muzicală românească. Tânărul este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ”Nordwlui”. De-a lungul carierei, iubitul Margheritei a scos mai multe piese despre substanțele interzise. (NU RATA:  NU DOAR MARGHERITA, DAR ȘI FULGY A COMIS-O GRAV. A SCUIPAT UN BĂTRÂN ÎNTR-O STAȚIE STB)

Iubitul Margheritei a fost condamnat într-un dosar de droguri

Margherita ar fi „ocolit” adevărul

Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier sâmbătă dimineață, în urma căruia artista a ajuns la IML, din cauză că avea un comportament suspect. Ulterior, s-ar fi descoperit că ar fi consumat heroină. După audieri, tânăra era pur și simplu răvășită. Motiv pentru care tatăl ei a refuzat la început să o lase să ofere vreo declarație. Ioniță de la Clejani nu a avut însă succes, iar Margherita a oferit niște replici cel puțin bizare la întrebările jurnaliștilor.

Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcooltest nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, spunea Margherita de la Clejani, imediat după ce a ieșit din sediul poliției.

Din câte se pare, fiica Clejanilor ar fi „ocolit” adevărul când a mărturisit jurnaliștilor că se întorcea de la o petrecere. Margherita a fost contrazisă chiar de postarea pe care a făcut-o pe contul ei de pe o rețea de socializare. Cu puțin timp înaite de producerea accidentului, Margherita s-a filmat în complexul rezidențial de lângă ”Delta Văcărești” în care locuiește.  ”Party-ul” la care aceasta a făcut referire s-ar fi ținut, astfel, chiar la ea acasă, acolo unde pare să împărtășească același ”hobby” cu iubitul ei. (NU RATA: IONIȚĂ DE LA CLEJANI FACE PROPRIA ANCHETĂ DUPĂ ACCIDENTUL PROVOCAT DE MARGHERITA)

Margherita de la Clejani se află în centrul unui episod agitat, care implică autoritățile

Consumul de droguri, o problemă reală în familia Clejanilor?!

Consumul de droguri pare să fie o problemă în familia lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Anul trecut, în martie, Fulgy, fratele Margheritei, a fost internat la un centru de dezintoxicare, prin hotărâre judecătorească.

Până să ajungă la dezintoxicare, Fulgy a jucat un rol principal în diverse diferende. Iute la mânie, acesta a atras atenția asupra sa în mai multe rânduri. În plus, a avut, la fel ca și sora lui, „interacțiuni” cu poliția. (CITEȘTE ȘI: VIDEO. CUM S-A FILMAT MARGHERITA DIN CLEJANI ÎN COMPANIA IUBITULUI, CU DOAR CÂTEVA ZILE ÎNAINTE DE A PRODUCE ACCIDENTUL DIN CAPITALĂ. FANII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...