Un bunic dansează de bucurie după ce s-a vindecat de COVID-19. Imagini emoționante din Gorj. VIDEO

Publicat: 27/05/2020 | 18:59
Un bunic dansează de bucurie după ce s-a vindecat de COVID-19. Imagini emoționante din Gorj. VIDEO

Un bărbat din Motru, în vârstă de 60 de ani, a fost externat din spital după ce s-a vindecat de coronavirus. Pacientul fusese internat împreună cu nepoata sa, în vârstă de 14 ani.

Bunicul și adolescenta au fost internați la Spitalul Târgu Cărbunești. Fata s-a vindecat mai repede de Covid-19, însă nu a vrut să își părăsească bunicul care a crescut-o și astfel a obținut permisiunea medicilor de a sta în continuare într-un pavilion special al spitalului.

Au plecat acasă sănătoși amândoi

Miercuri însă cei doi au plecat acasă. La ieșirea din spital, bunicul a dansat minute în șir, de bucurie că s-a vindecat și că se poate întoarce acasă cu nepoata pe care a crescut-o de mică.

Citește și: BILANȚ. Câți oameni au murit în lume din cauza noului coronavirus

Cei doi sunt de nedespărțit de 14 ani și au fost uniți de o tragedie uriașă produsă atunci când fata era doar un bebeluș de câteva zile.

Părăsită de părinții care au plecat în Franța, iar apoi s-au despărțit și s-au recăsătorit, fata a rămas în grija bunicilor.

Pe când era numai un bebeluș, o explozie uriașă le-a distrus casa din Gorj, iar bunica și străbunica fetei au murit. Copila și bunicul ei au supraviețuit, iar de atunci au rămas nedespărțiți, informează Antena3.

Cum se bucura un bunic din Motru, judetul Gorj, ca a scapat de covid! Genial omul. Si ce poveste de viata! El si nepoata de 14 ani (pe care o creste) au fost diagnosticati cu Covid 19, imediat dupa Paste. De atunci, au stat impreuna in spital. Fata s-a vindecat acum doua saptamani, bunicul – nu. Ea nu a dorit sa plece de langa el. A stat, pana azi, intr-un alt pavilion (tot in spital). Si-a vizitat bunicul zilnic, in costum special. Astazi, au plecat amandoi acasa. Sunt ambii vindecati. ❤️

Publicată de Vacariu Gina pe Miercuri, 27 mai 2020