Monica Tatoiu a fost condusă din nou la altar! Sărbătorește 30 de ani de căsnicie

Publicat: 16/06/2018 | 11:23

Cristian Boureanu, finul Monicăi Tatoiu, a însoțit-o astăzi la altar, unde a fost așteptată de soțul ei. Îmbrăcată într-o rochie de culoare roz pal, la care a asortat o pălărăie, fosta femeie de afaceri a oferit astfel un exemplu de căsnicie fericită, sărbătorind 30 de ani de când și-au jurat iubire veșnică! 

Nu trebuie să fii tot timpul împreună, dar trebuie să fii împreună în sistemul de valori. Am venit să-i mulțumim Domnului, la 30 de căsnicie, că ne-a dat puterea să rămânem împreună după toate greutățile care încercaă o căsnicie adevărată. Nu știu cum va fi peste cinci ani…”, a declarat Monica Tatoiu la intrarea în biserică.

Afacerista vorbește cu umor despre relația pe care o are cu soțul ei, declarând că mereu reușesc să se certe din „nimicuri”. „Am 35 de ani de când sunt cu el. El când eu sunt la televizor, stinge televizorul” , a glumit aceasta, la Antena Stars. Totuși, Monica a declarat că încă se bucură de iubirea și admirația soțului ei, chiar dacă sunt de atât de mult timp împreună. „Nu mi-a spus ‘te iubesc’ soţul meu de mult timp, dar mi-a arătat-o în fiecare zi”, a mai spus aceasta.

Citește și...