Motivul pentru care Catinca Roman nu s-a căsătorit: ”Cred că nu toată lumea e…”

Publicat: 06/11/2018 | 19:37

A trăit povești de dragoste, dar nu s-a căsătorit niciodată. Iar curioșii se întreabă de ce Catinca Roman nu a ajuns în fața altarului până acum. Ei bine, motivul l-a dezvăluit însăși vedeta.

Catinca Roman are o fată, Calina, cu dansatorul Petre Dumitrescu, cunoscut prin numele de scena “Bebe”, fost component al trupei de stripperi a lui Cornel Pasat. Cei doi s-au despărţit când Calina avea numai 8 luni, aceasta rămânând în grija Catincăi. De atunci, designerul a mai trăit povești de dragoste însă… nu a ajuns niciodată în fața altarului. (CITEȘTE ȘI: CATINCA ROMAN A RUPT TĂCEREA. CUM LE RĂSPUNDE CELOR CARE SUSȚIN CĂ FIICA SA, CALINA, AR SUFERI DE ANOREXIE)

„Am o prietenă care mă stresează să mă căsătoresc. N-am fost neapărat împotriva căsătoriei, dar cred că nici n-am întâlnit persoana. Am profesia de a fi părinte. Cred că nu toată lumea e făcută pentru asta. Ideal ar fi să te căsătorești cu cel mai bun prieten. În primul rând, familia mea a fost foarte deschisă. Nu au pus presiune pe noi când venea vorba despre viața privată. La vremea respectivă, faptul că am făcut un copil necăsătorită a fost privit într-un mod dubios. Am avut comentarii și din partea celor apropiați. Acum e altceva, e cool să fii părinte singur. Am fost cerută în căsătorie, dar nici nu mi-a trecut prin cap”, a mărturisit Catinca Roman la Răi Da’ Buni.

Catinca Roman, hărțuită sexual

Invitată într-o emisiune TV, Catinca Roman a vorbit despre abuzurile pe care le-a trăit de-a lungul vieţii sale. Sora Oanei Roman a mărturisit că a fost pipăită de unul dintre profesorii de la şcoală şi a îndurat avansurile unui fost şef pe când lucra într-un trust de presă. Vedeta a mărturisit că a acceptat copromisul de a fi hărţuită sexual la serviciu, pentru că nu voia să-şi piardă locul de muncă.

În legătură cu abuzurile din copilărie, Catinca Roman a declarat că nu le-a spus nimic părinţilor ei, Mioara şi Petre Roman. (VEZI ȘI: CATINCA ROMAN, DECIZIE REDICALĂ ÎN PRIVINȚA IUBITULUI EI! PUȚINE FEMEI ACCEPTĂ AȘA CEVA: „L-AȘ LĂSA!”)

„Nu este o problemă doar în România, ci în întreaga lume. (…). În România, din păcate, legislaţia nu ajută victimele. (…). M-am referit la cotidianul pe care îl trăiesc , pe care îl trăiesc o mulţime de femei în România. Şi aici vorbesc despre fluierături pe stradă, comentarii cu tentă sexuală. (…). Nu eram singura fată care era pipăită, dar el era o somitate (…). Eu am cerut să schimb profesorul la meditaţii, nici măcar alor mei nu le-am spus. Le-am zis că nu era o chimie între noi. (…).Eram o mamă singură şi aveam foarte mare nevoie de acel job. (…). Eram angajata unui trust de presă, iar unul dintre şefii mei avea această atitudine şi nu doar faţă de mine. O astfel de propunere pe care mi-a făcut-o el mi se pare abuzivă, având în vedere că eram şef-subaltern.”, a povestit Catinca Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...