Noi detalii șocante în cazul dispariției Biancăi Bobu, jucătoarea de hochei din Galați: ”M-a sunat de pe număr ascuns și…”

Publicat: 08/10/2019 | 20:30
Noi detalii șocante în cazul dispariției Biancăi Bobu, jucătoarea de hochei din Galați: ”M-a sunat de pe număr ascuns și…”

Bianca Bobu, portar de hochei, prezentă cu naționala U18 a României și cu cea de seniori la Campionate Mondiale, a dispărut în luna august, iar toate informațiile care au fost obținute până acum sunt contradictorii. Ultima oară, fata a fost văzută în Galați, alături de un prieten, iar bunica și mătușa sa cred că tânăra a fost victima unei rețele de trafic de persoane.

La un moment dat, pe contul de socializare al fetei a apărut un mesaj în care aceasta ar fi scris să este bine și că nimeni nu trebuie să se îngrijoreze. Cel care a anunțat dispariția a fost chiar antrenorul Cristian Munteanu, cel care a descoperit-o pe sportivă în comuna ei natală, înainte de a deveni o jucătoare cunoscută.

”Eu am pus acel anunț pe Facebook, pe 6 octombrie, cum că nu mai dă nici un semn din august. O abordasem pe un site de socializare, s-o rog să-mi dea un echipament de portar. Eu am plecat de la Galați la Brașov și doream să o inițiez pe fiica mea în tainele meseriei de portar, Aveam nevoie de echipament. Nu mi-a răspuns de nici un fel”, spune Munteanu, conform libertatea.ro.

Bianca Bobu este dispărută din luna august

Un apel telefonic cu număr ascuns

Antrenorul Biancăi spune, conform sursei citate mai sus, că fata l-ar fi sunat, cu număr ascuns.

”M-a sunat, pe 7 octombrie, practic, să mă certe că am pus acel anunț cu dispariția ei. Telefonul era dat de pe o cartelă cu număr ascuns, nu am putut suna înapoi. Pe scurt, mi-a cerut să șterg postarea și a mai afirmat că nu o mai interesează nici sportul, nici familia, vrea doar să fie lăsată în pace și să-și clădească o viață nouă. A afirmat că e în Galați, iar am sfătuit-o să se prezinte la Poliție, ca să lămurească lucrurile”.

Deocamdată, nimic nu este sigur în acest caz, iar dispariția sportivei ridică numeroase semne de întrebare. Antrenorul ei a mai declarat că fata părea constrânsă să vorbească, aceasta negând, totuși, la telefon, că ar fi vorba despre așa ceva.