Bianca Mariana, o sportivă de 19 ani, a dispărut din 14 august. Ce mesaj a apărut pe pagina sa de socializare

Publicat: 07/10/2019 | 19:33
Bianca Mariana, o sportivă de 19 ani, a dispărut din 14 august. Ce mesaj a apărut pe pagina sa de socializare

Bianca Mariana are doar 19 ani și este jucătoare de hochei în Galați. Tânara a dispărut la jumătatea lunii august a acestui an, iar familia – bunicii și o mătușă – este disperată. Mama Marianei este decedată, iar sportiva a fost văzută, ultima oară, în compania unui prieten.

Speculațiile nu lipsesc, una dintre ipoteze fiind aceea că Bianca Mariana a plecat în Germania, alături de prietenul ei. Totuși, respectivul băiat a fost văzut în Galați, după dispariția tinerei, ceea ce ridică un mare semn de întrebare.

Bianca Mariana este dispărută din luna august

Pe pagina de socializare a tinerei a apărut un mesaj controversat în care aceasta ar scrie că este bine și că nimeni nu trebuie să se îngrijoreze. Însă nu scrie și unde se află în momentul de față. „Pentru cei din familia mea: sunt bine! Nu s-a întâmplat nimic cu mine, vă rog nu vă faceți griji pentru mine. Nu vreau să mai am facebook. Și pe ceilalți din afara familiei vă rog să nu vă mai băgați e alegerea mea și atât!”. La scurt timp, însă, contul de facebook a fost dezactivat, iar familia fetei nu a reușit, până acum, să ia legătura cu ea prin intermediul telefonului mobil. În disperare de cauză, bunicii și mătușa tinerei au făcut apel la autorități pentru găsirea ei.

„Bianca e de negăsit. În momentul în care am început să investigăm pe facebook-ul ei a apărut un mesaj în care ea spunea că este bine, că nu mai vrea să aibă facebook și că vrea să fie lăsată în pace. La câteva zile după ce am săpat mai mult, contul Biancăi a fost închis. Doar cu câteva zile înainte ca Bianca să dispară aceasta a vorbit cu o colega de echipa căreia îi spunea că de abia așteaptă să înceapă sezonul.” a declarat o colegă din echipa de hochei, conform stirilekanald.ro.