Noi imagini cu Andra însărcinată, după ce Cătălin Măruță a anunțat pe Facebook că e gravidă! Surpriză la Pro TV

Publicat: 25/04/2019 | 11:21

Celebrul moderator de la Pro Tv și-a uluit fanii atunci când a anunțat că ”Andra este însărcinată”. Poza care a însoțit acest mesaj este fără cuvinte!

Cătălin Măruță se ține de șoții, așa că a profitat de coincidența de nume dintre soția lui și o colegă din cadrul emisiunii pe care o moderează și a făcut un anunț, în urmă cu două luni, care anunța că Andra este însărcinată!

Evident că toată lumea s-a gândit la celebra lui soție, mai ales că în ultima perioadă circulă tot mai des zvonuri despre acest lucru. Ei bine, Cătălin s-a jucat cu imaginația fanilor, ca într-un final să aflăm că Andra la care face referire este nimeni alta decât colega lui de emisiune… Andra Matei!

Frumoasa graviduță a pozat fericită lângă el, iar fanii emisiunii s-au grăbit să o felicite pe tânăra mămică.

Colega mea Andra va fi mereu un copil. Un Kinder cum le spun nemții copiilor. De data aceasta, Andra este un Kinder cu cea mai frumoasă surpriză. 😘 @andra_matei #de11ani #LaMaruta #ProTv”,  a anunțat Cătălin la vremea respectivă.

Odată ajunsă în atenția publicului, viața Andrei Matei a devenit interesantă pentru multă lume. Colega lui Măruță mai are puțin până va naște, însă pânăa tunci profită din plin de vacanța pe care o are în această perioadă. Ea a fost recent într-o vacanță în Toscana, și nu s-a dat în lături din a urca multe scări, chiar dacă nu i-a fost deloc ușor.

View this post on Instagram

Toscana

A post shared by Andra Matei (@andra_matei) on

 

 

Citește și...