O femeie din Botoşani a făcut sex până i s-a făcut rău! A ajuns de urgenţă la spital, iar medicii au băgat-o în sala de operaţii

Publicat: 02/11/2017 | 15:28

O femeie de 40 de ani a ajuns la spital cu dureri abdominale, după ce a încercat să facă sex cu soţul ei în poziţii mai dificile. Medicii au fost nevoiţi să o opereze pentru a afla motivul durerilor. 

Medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati s-au confruntat în urmă cu câteva zile cu un caz mai puţin obişnuit şi le-au trebuit câteva ore să afle motivul pentru care o botoşăneancă s-a prezentat la spital şi a cerut ajutorul, potrivit stiri.botosani.ro.

Pacienta s-a prezentat la spital puţin după miezul nopţii şi a spus că are dureri foarte mari în zona abdominală, dar şi în zona rinichilor. A fost supusă mai multor analize şi investigaţii, dar nu a reieşit că ar avea o problemă medicală. Femeia a fost consultată de două ori şi de un medic chirurg, şi deşi a fost întrebată de mai multe ori de unde crede că ar proveni durerea, a oferit doar răspunsuri vagi. După câteva ore de investigaţii, chirurgul a decis să intre în sala de operaţii cu pacienta, gândidu-se că femeia ar avea o tumoră ascunsă, care nu putea fi observată la o examinare ecografică. În cele din urmă, când a aflat că medicii vor să o opereze, femeia a recunoscut, ruşinată, care este motivul pentru care a cerut ajutor.

 „A spus că în acea seară făcuse dragoste cu soţul ei, care la un moment dat a dorit să încerce o poziţie mai dificilă, iar în acel moment a simţit durerea puternică. A făcut probabil o întindere musculară. Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

 
 
 
Citește și...