O mai țineți minte pe Mbela Nzuzi, prezentatoarea de la B1 TV? Amintiri fabuloase: ”Țânțăreanu m-a pupat direct pe sâni, Guță m-a întrebat dacă…”

Publicat: 25/05/2020 | 14:18

Cu mulți ani în urmă era o prezență exotică pe micile ecrane, apărând la B1 TV în postura de prezentatoare. Mbela Nzuzi a plecat de România, ulterior, iar acum trăiește în Franța. 

Dar amintirile pe care le-a trăit în timpul emisiunilor prezentate sunt de neuitat, iar în ele apare personaje cunoscute, atât ale vremurilor de atunci, dar și de acum. Mbela Nzuzi a stat lângă Gigi Becali, Cristian Țânțăreanu, Nicolae Guță sau Cătălin Botezatu, păstrând, firește, câte o amintire ”spumoasă” cu fiecare.

În special cu personajele așa zis controversate ale României, cu Becali, cu Guță, cu Botezatu sau Țânțăreanu. Cu Becali am avut, nu știu de ce, o atracție specială. Îi urmăream de mult activitatea și el a aflat asta. Așa încât la emisiune a fost dur cu toți, dar mie mi-a zimbit, mi-a zis nu sperii de fațada lui. Iar cu ceilalți, cred, am căzut în propria mea plasă. Eu vreau fiu mereu fară perdea, flirtez cu invitații chiar, dar cînd aceștia preiau inițiativa, sperii și nu știu ce mai zic”, a povestit fosta prezentatoare TV, cu mai mult timp în urmă. (CITEȘTE ȘI: DRAMA STIRISTEI DISPARUTE! CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE MBELA NZUZI NU SE INTOARCE IN ROMANIA!)

Mbela Nzuzi

Mbela Nzuzi: ”Lui Nicolae Guță îi spuneam macho man…”

Fosta prezentatoare TV își aduce aminte că omul de afaceri Cristian Țânțăreanu nu s-a ferit să o pupe ”direct pe sâni”, iar Nicolae Guță i-a promis ”un castel întreg” dacă acceptă să fie… a lui.

Plus că designerul Botezatu, povestește Mbela, atătea tot timpul ”lipit” de ea atunci când venea în platou, riscând – uneori – să distrugă… decorul.

”Cu Țânțăreanu am glumit toată emisiunea, iar la sfârșit a pupat pe toată lumea pe obraz, iar pe mine direct pe sâni… Ce era mai zic! Iar Botezatu, de fiecare dată când vine, vrea stea cât mai lipit de mine, riscând chiar distrugă decorul. Și Guță a fost tare de tot! Glumeam cu el, îi spuneam e macho man, l-am întrebat cum de e singur și mi-a răspuns n-ar mai fi singur daca accepta fiu a lui. Ba chiar mi-ar da cadou un castel întreg! Și asta în direct! Noroc la mine nu se vede cînd roșesc!”, și-a amintit Mbela pentru revista ”Tango”. (VEZI ȘI AICI: FARA URMA! ROMANIA, IN ALERTA! O PREZENTATOARE TV ESTE DATA DISPARUTA SI NIMENI NU ARE HABAR CE A PUTUT SA PATEASCA!)

Citește și...