Imagini de ultimă oră de la vila regretatei prezentatoare TV. Poliția i-a sigilat locuința, iar o vecină…

Autor: I.D.
Publicat: 13/01/2020 | 23:30

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră de la vila regretatei prezentatoare TV. Proprietatea Cristinei Țopescu arată deplorabil, după ce nimeni nu s-a mai îngrijit de ea în ultima perioadă. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional. (CITEȘTE ȘI: ULTIMUL MESAJ TRIMIS DE CRISTINA ȚOPESCU)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor imagini uluitoare de la vila regretatei prezentatoare TV. (NU RATA: SCENE TERIFIANTE ÎN CASA CRISTINEI ȚOPESCU. CÂINII ZĂCEAU MORȚI LÂNGĂ CADAVRUL EI ȘI…)

Casa în care Cristina Topescu și-a găsit sfârșitul arată ca după război. În curtea vilei, mai multe cauciucuri și găleți de plastic stau aruncate de izbeliște. Dezordinea din curte indică faptul că  nimeni nu s-a mai îngrijit de proprietatea jurnalistei de mai mult timp.  Singurele lucruri care arată că cineva a trecut pragul casei sunt: anunțul lipit pe ușă, prin care regretata prezentatoare era somată să plătească anumite restanțe, dar și banda galbenă  și sigiliul pus de autorități.

Imaginile cu proprietatea regretatei jurnaliste sunt de-a dreptul răvășitoare. Din câte se pare, doar o vecină a trecut pe la vila artistei și a aprins o candelă pe pragul casei, în semn de omagiu.(VEZI ȘI: UNDE VA FI ÎNMORMÂNTATĂ CRISTINA ȚOPESCU? SE VA ODIHNI LÂNGĂ TATĂL EI, CRISTIAN ȚOPESCU)

Mai multe lucruri stau aruncate în curtea vilei în care a locuit Cristina Țopescu

Găsită moartă în casă!

Cristina Țopescu a murit la finalul lui 2019! Ea a fost găsită moartă în casă, însă, duminică, 12 ianuarie, după ce o vecină a anunțat că nu o mai văzuse de anul trecut. Cristina Țopescu avea 59 de ani. În cursul serii de duminică, 12 ianuarie, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie care era îngrijorată  că vecina ei, Cristina Țopescu, nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

Polițiștii au ajuns la imobil, în Otopeni, au intrat și au găsit o persoană decedată, care nu prezintă urme vizibile de violența. Este vorba de Cristina Țopescu. (VEZI ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTRE CRISTINA ȚOPESCU ȘI FRATELE EI, CRISTI, CÂND A ÎNCERCAT SĂ O AJUTE)

O vecină a Cristinei Țopescu a aprins o candelă pe pragul casei

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960 la Oradea. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret, după care i-a fost interzis să mai intre în TVR! Era vorba de dosarul familiei Țopescu. Tatăl ei, Cristian Țopescu, căzuse în dizgrația Partidului Comunist, după ce a fost de părere, în timpul meciului Suedia – România, 0-1, că unii jucători români ar trebui lăsați să evolueze în străinătate. (NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE CRISTINA ȚOPESCU NU VA FI ÎNMORMÂNTATĂ)

După absolvirea Facultății de Limbi străine, Secția engleză-italiană, Cristina a dat meditații, a fost corector la „Contemporanul” și a început să scrie în revista „Cinema”. S-a apucat să traducă filme care circulau pe casete video. În 1991 a revenit la TVR, iar ultimele apariții au fost ca prezentator de știri la Prima TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...