Cum am filmat-o pe cunoscuta prezentatoare TV la un an de când și-a mărit posteriorul

Publicat: 11/05/2020 | 23:26

Criză, necriză de coronavirus, Roxana Vașniuc are ce arăta oricând! Cu atât mai mult cu cât și-a „construit” un posterior „beton”, la o clinică de înfrumusețare! A „defilat”, de curând, alături de iubitul ei, printr-un market de jucării, spre deliciul celor pe care întâmplarea i-a postat la momentul și la locul potrivit. Mulată cum nu se putea mai mult… Așa s-a strecurat printre ei Roxana, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, n-a ratat-o și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: O VEDETĂ DE LA NOI ȘI-A MĂRIT POSTERIORUL, DAR REACȚIA IUBITULUI EI A ȘOCAT-O!)

Roxana nu a rezitat tentației de a-și mări, ușurel, posteriorul! Și, dacă tot a făcut-o, de ce să nu îl și arate! Momentul perfect! O sesiune de shopping pentru fetița ei, Rose-Marie! Așa că și-a luat iubitul de mână și a purces la un magazin de profil, unde jucăriile sunt pe alese. (NU RATA: FOTOGRAFII NECENZURATE CU NOUL POSTERIOR AL PREZENTATOAREI TV)

Roxana și iubitul ei au ajuns la casă

Și-a arătat fizicul mulat

Roxana a fost dezinvoltă printre rafturile pline, printre oamenii care ocheau sau nu câte ceva. Îmbrăcată într-un compleu mulat, din două piese, a dat o tură prin raioane. A cules ce i-a plăcut, s-a și aplecat după unele, parcă în ciuda bărbaților care se aflau, și ei, cu treburi pe acolo… A atras o mulțime de priviri, încă o dovadă că Roxana arată beton.

(VEZI AICI: CE A ACCEPTAT O CUNOSCUTĂ PREZENTATOARE TV DE DRAGUL UNOR FESE PERFECTE)

Fără să-i pese, vedeta cu posteriorul bombat și-a văzut de ale ei. Alături de iubit, a ales una – alta, dar după o muncă ”asiduă”, în care chiar a găsit tot ce a vrut. La casă a rămas partenerul, care a ”defrișat”, fără să stea pe gânduri, cardul. Și, în ultima clipă, Roxana a ”țâșnit”, pentru că și-a amintit că uitase ceva. A luat în fugă de pe raft ce îi trebuia și, gata, splendoarea de shopping s-a încheiat.

Roxana i-a înnebunit pe bărbații din magazin

Roxana Vașniuc, implant de fese

Roxana Vaşniuc a apelat la o intervenție estetică, în urmă cu aproape un an, iar de această dată și-a dorit un posterior mai mare și mai bombat! Spunea atunci că este foarte mândră de noul ei posterior. Blondina avea să dezvăluie că nu spune „nu” şi altor intervenţii, numai să aibă un trup perfect. ”Da, e puţin mai bombat, natural, micuţ, frumos. Am pus un implant de silicon. Iubitul e cel mai încântat. Şi-a dorit şi el. Am zis că-i fac o surpriză înainte de nuntă. S-au mai lăsat după sarcina, dar cine ştie, după câţiva ani…”, a spus Roxana Vaşniuc. (AFLĂ ȘI: ROXANA VAȘNIUC ESTE ÎNSĂRCINATĂ DIN NOU! PREZENTATOAREA S-A ÎMPĂCAT CU IUBITUL PE CARE ÎL ACUZA CĂ…)

A avut probleme după operație

Intervenția a fost însoțită și de durerile inevitabile, dar Roxana a trecut peste acestea de dragul unui posterior perfect. “Imediat după operație o durea îngrozitor fundul. A trebuit să stea numai pe burtă și îmbrăcată cu niște pantaloni speciali. Chiar și acum, după două săptămâni, mai poartă acei pantaloni, dar lucrurile sunt pe cale să se rezolve”, mărturisea o cunoștință a vedetei, la vremea respectivă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...