VIDEO EXCLUSIV. ”Mâna dreaptă” a premierului a făcut anticameră la… shopping!

Publicat: 09/10/2017 | 00:00

Chiar dacă a fost ”mâna dreaptă” a fostului premier Adrian Năstase, omul de afaceri Remus Truică este un bărbat la fel de... răbdător ca toţi ceilalţi. Truică a trecut prin "supliciul" shopping-ului alături de partenera lui şi, până la urmă, cu mari eforturi, a ieşit victorios, nu înainte de a face ”anticameră” minute întregi în faţa magazinelor de haine şi bijuterii! (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. ”Mâna dreaptă” a premierului a sărbătorit cu şaorma clasarea dosarului de la DNA!)

Remus Truică are o relaţie fericită cu Diana, tânăra care l-a făcut din nou tătic, de băiat de data asta, pentru că afaceristul mai are două fete dintr-o căsătorie anterioară. Este un bărbat răbdător şi calm, iar asta o demonstrează cu prisosinţă imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România.

(CITEŞTE ŞI: Fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase, atent şi protector cu Diana! Ce burtică de graviduţă are iubita lui Remus Truică)

Îi vedem pe cei doi îndrăgostiţi la cumpărături într-un mall din nordul Capitalei. Remus Truică se integrează perfect în rolul iubitului care aşteaptă în faţa magazinului, minute în şir, plictisit grav, butonând telefonul şi bătând nervos din picior. Exact pe dos faţă de vremea când era şeful cancelariei lui Adrian Năstase, iar oamenii făceau anticameră la el pentru o întrevedere cu fostul premier. Ceea ce demonstrează că roata se întoarce, iar Remus Truică a ajuns să facă „anticameră” la intrarea în magazin, de dragul iubitei.

Remus Truică a rezistat eroic

Truică a trecut însă cu bine peste acest hop, ajutat, ce-i drept, şi de reţelele de socializare pe care le-a accesat frenetic de pe telefon, primind pentru răbdarea lui o recompensă de la iubită.

Diana l-a luat în braţe la ieşirea din magazin şi au mers aşa câteva minute, pentru a se separa din nou în momentul când ea a intrat în alt magazin. Din nou, acelaşi scenariu, dar a treia oară Truică nu a mai rezistat şi a intrat alături de partenera lui, ba chiar şi-a dat cu părerea asupra unei bluziţe de copil, de care tânăra era interesată. (VEZI ŞI: EXCLUSIV pe CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România! Imagini-bombă cu ”mâna dreaptă” a premierului după denunţul lui Leo de la Strehaia la DNA. Sunt prieteni la cataramă!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...