Roxana Vașniuc, ipostază de infarct pe Internet după ce și-a tunat posteriorul

Publicat: 16/04/2019 | 16:28

Roxana Vașniuc și-a năucit fanii de pe Internet cu ultima fotografie publicată pe contul ei de Instagram, după ce și-a tunat posteriorul.

Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, Roxana Vașniuc, a vrut cu tot dinadisul să intre în rândul vedetelor care au fundul bombat ca al lui Kim Kardashian. Iar pentru acest lucru, vedeta a trecut prin mâinile magice ale unui chirurg estetician. Încurajată și de partenerul ei de viață, Roxana Vașniuc s-a ”pricopsit” cu un posterior bombat, demn de invidie! (CITEȘTE ȘI: A SCOS-O LA VÂNZARE! CÂȚI BANI VREA ROXANA VAȘNIUC ÎN SCHIMBUL UNEI SUPERBE LIMUZINE GERMANE)

După intervenție, vedeta s-a confruntat cu dureri însă acum se simte foarte bine și este extrem de mândră de noul ei posterior. Iar dovada constă în fotografiile publicate pe contul ei de Instagram.

Prezentatoarea TV nu a apelat însă pentru prima oară la un estetician. Până acum, ea și-a mai făcut rinoplastie, mărire de buze, dar și de bust. Operaţia a durat mai bine de trei ore iar rezultatul se va vedea în scurt timp. Se pare că nu ştia foarte multă lume despre intenţiile Roxanei de înfrumuseţare. (VEZI ȘI: ROXANA VAȘNIUC, SURPRINSĂ CU ZONELE INTIME LA VEDERE, DUPĂ CE A ÎMBRĂCAT UN COSTUM DE BAIE MINUSCUL)

Sincer, mama va afla de la televizor, nu prea ştie nimeni ce am de gând să fac. Este o surpriză. Cu siguranţă, una frumoasă”, a spus Roxana Vaşniuc în cadrul unei emisiuni TV în urmă cu ceva timp. 

Citește și...