O tânără înzestrată a luat Golden Buzz la “Românii au talent”! Ce a făcut în timp ce avea căștile pe urechi și un mop în mână

Publicat: 22/02/2019 | 20:55

Ediția din această seară de vineri, 22 februarie 2019, de la “Românii au talent” a început într-un mod inedit! Primele imagini difuzate au fost cu o tânără înzestrată, care a intrat pe scena show-ului de la Pro TV cu o pereche de căști pe urechi și un mop în mână. Jurații emisiunii au fost cuceriți de prestația ei și au apăsat cu toții butonul de Golden Buzz!

Citește și: Poți să vezi LIVE show-ul “Românii au talent” AICI

O tânără înzestrată a luat Golden Buzz la “Românii au talent”

O tânără concurentă la “Românii au talent”, care și-a început numărul încă dinainte de a intra pe scena emisiunii, i-a înnebunit pe cei patru jurați cu vocea ei. Andra împreună cu Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre au apăsat împreună butonul auriu și sute de confetti au acoperit-o pe participanta, care s-a emoționat foarte mult, iar Smiley a fost cel care a fugit spre scenă ca să o felicite.

Fără niciun comentariu din partea juraților de la la “Românii au talent”, după acest moment extraordinar au rulat imagini cu alte numere din ediția din această seară. Fanii show-ului #9suprem au înțeles că trebuie să rămână în fața micilor ecrane până când va fi difuzat întreg momentul tinerei cu căștile pe urechi și un mop în mână care i-a făcut pe Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre să-i dea Golden Buzz.

Citește și: Cum se pregătește croitoreasa de la “Românii au talent” pentru semifinala sezonului 9! Ana Maria Pantaze a ținut să se afle chiar de la ea

Regula Golden Buzz de la “Românii au talent”

Golden Buzz-ul – butonul auriu poziționat în centrul mesei juriului, care, odată apăsat, trimite un concurent direct în semifinala emisiunii “Românii au talent”. Acesta poate fi folosit o singură dată de fiecare jurat și este marcat de un moment spectaculos de lumini în cadrul show-ului.