Românii au talent LIVE. Urmărește AICI show-ul de la Pro TV

Publicat: 22/02/2019 | 20:28

Sunteți pregătiți să vedeți în această seară alte provocări și povești extraordinare pe scena de la “Românii au talent”, sezonul 9? Noua ediție a show-ului de la Pro TV se anunță una cu picanterii, dar și cu multe persoane înzestrate cu aptitudini remarcabile, gata să-i impresioneze pe cei patru jurați: Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu. În rândurile de mai jos, puteți afla unde puteți urmări LIVE “Românii au talent”.

Citește și: Cum se pregătește croitoreasa de la “Românii au talent” pentru semifinala sezonului 9! Ana Maria Pantaze a ținut să se afle chiar de la ea

Românii au talent LIVE. Urmărește AICI show-ul de la Pro TV

Astăzi, 22 februarie 2019, începând cu ora 20:30 va rula la Pro TV o nouă ediție din emisiunea mult îndrăgită de milioane de oameni din țară, dar și de peste hotare: “Românii au talent”. Dacă din diverse motive nu puteți urmări show-ul la televizor, atunci aveți două opțiuni ca să o vedeți LIVE: fie intrați pe voyo.ro, fie pe protvplus.ro/portal. Iar asta nu e tot! Dacă sunteți #fansuprem, puteți comenta împreună cu prietenii cu #romaniiautalent sau #9suprem în timp ce emisiunea rulează pe micile ecrane şi mesajul dumneavoastră poate ajunge la TV.

Citește și: Scene interzise minorilor la “Românii au Talent”. A venit aproape dezbrăcată și a arătat TOT

Rămâne de văzut dacă în această seară, la “Românii au talent”, vom avea parte de încă un moment demn de Golden Buzz: Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu sunt cei trei jurați care au dreptul să ofere șansa unui concurent de a ajunge direct în semifinală. Primul care a apăsat pe butonul auriu în sezonul cu numărul nouă a fost Mihai Petre. Exigentul jurat a fost cucerit de vocea Anei Maria Pantaze, o croitoreasă din București, – momentul ei de excepție a fost difuzat în cadrul primei ediții a sezonului #9suprem.

Citește și: O tânără de etnie romă a ridicat juriul de la “Românii au talent” în picioare

Regula Golden Buzz de la “Românii au talent”

Golden Buzz-ul – butonul auriu poziționat în centrul mesei juriului, care, odată apăsat, trimite un concurent direct în semifinala emisiunii “Românii au talent”. Acesta poate fi folosit o singură dată de fiecare jurat și este marcat de un moment spectaculos de lumini în cadrul show-ului.

Citește și...