Oana Roman “și-a sculptat” fața! S-a filmat în timpul procedurii estetice

Publicat: 15/01/2019 | 14:00

Oana Roman este pusă pe fapte mari în 2019 – anul în care și-a propus să își acorde mai multă atenție, așa cum a dezvăluit după ce a mers la o sesiune de răzfăț și s-a lăsat fotografiată în timp ce avea pe ea doar un prosop de baie. Astăzi, ea “și-a sculptat” fața la clinica de înfrumusețare pe care o deține Mircea Brânzei, iubitul Denisei Tănase. Mai mult, asemenea multor vedete, fiica fostului premier s-a filmat în timpul procedurii și a făcut publice imaginile.

Citește și: Oana Roman, momente de groază! Cu lacrimi în ochi, a sunat de urgență la 112: “În casă este şi o butelie care poate să explodeze”

Oana Roman “și-a sculptat” fața! S-a filmat în timpul procedurii estetice

Într-o zi în care a nins ca-n povești în București și în care nervii șoferilor au fost întinși la maximum, Oana Roman și-a făcut curaj și a ieșit din  casă, îndreptându-se spre clinica unde avea o programare importantă. Ea a fost răsfățată cu un tratament care o ajută “să își sculpteze” fața, mai exact să scape de gușă. La începutul procedurii de înfrumusețare, s-a filmat și le-a împărtășit fanilor ceea ce face.

“Astăzi facem un tratament care se numește «Exilis» și care, printr-un procedeu de radiofrecvență, ne va ajuta să scăpăm de gușă. E așa… o chestie care e caldă, din ce în ce mai caldă, dar nu foarte caldă. Trebuie făcute mai multe ședințe”, a spus Oana Roman în înregistratea postată pe Instagram Stories.

Ieri, vedeta a mers la aceeași clinică, unde și-a făcut o ședință de criolipoliză – este cel mai eficient tratament, non-invaziv, care elimină definitiv grăsimea localizat, fără liposucție cu adevărata procedură de criolipoliză la -8 grade Celsius.

Citește și: Cum arată Oana Roman nemachiată! Nimeni nu ar fi crezut că are un asemenea ten

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu patru ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Citește și...