Oana Zăvoranu, anunț surpriză despre revenirea ei la TV: “Nu mi-am uitat menirea”

Publicat: 13/03/2019 | 11:45

În ultima vreme, Oana Zăvoranu primește tot mai des mesaje în privat sau în public în care este întrebată când revine pe micile ecrane cu propria emisiune sau într-un serial și… nu în ultimul rând, în calitate de invitată. După ce a explicat clar că nu va accepta să modereze orice show de televiziune, bruneta sexy a făcut un anunț surpriză în legătură cu apariția sa la TV.

Oana Zăvoranu va avea o emisiune pe YouTube

A fost o perioadă în care Oana Zăvoranu era prezentă la multe emisiuni TV, după care s-a retras din lumina reflectoarelor, iar de ceva timp ea a ales să strălucească în fața camerelor de filmat și a aparatelor de fotografiat. Iar într-un mesaj făcut public pe Instagram, vedeta le-a dezvăluit susținătorilor ei motivul pentru care a lăsat televiziune pe locul al doilea. Anunțul artistei vine după ce, de curând, ea a dezvăluit că va avea o emisiune pe YouTube.

“Zilele astea, datorită aparițiilor tv mai dese, am simțit mult mai intens dragostea voastră și dorința pe care o aveți să mă întorc în televiziune mai repede sub orice formă…prezentator, invitat, dar, mai ales actriță ??? În acest moment am intrat foarte tare în bussniss-uri, bani, multe…și astea m-au absorbit cu totul…dar nu mi-am uitat niciodată menirea… aceea de artist ♥️ (…) #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #oanathequeen #queen #tv #show #artist #actress #movie #film #fashion #clothes #business #perfume #june16perfume #gorgeousgirlswearjune16♊️ #good #dope #cool #power #intelligence”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei oficial de Instagram.

În vârstă de 45 de ani, Oana Zăvoranu are un program foarte încărcat: lucrează la o colecție vestimentară proprie și la o variantă mai mică a parfumului June 16. Ea este nerăbdătoare să vadă rezultatul.

“Întotdeauna m-am simțit bine în pielea mea și am știut vibe-ul pe care trebuie să îl aibă hainele că să îmi reprezinte stilul… în curând, veți putea vedea prima mea colecție vestimentară Oana Zăvoranu? O să vă placă sigur, mă reprezintă pentru că este făcută de mine 100% și o să puteți simți toate cele care îmi iubiți stilul, că puteți să fiți că mine!♊️ Să nu uitați însă, că atitudinea este ESENȚIALĂ ? Big LOVE , Oana ”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Intagram.

Citește și...