Oana Zăvoranu, apariție HOT la filmările pentru serialul “Sacrificiul”. Mulți dintre fani NU și-au putut lua ochii de la sânii ei naturali

Publicat: 30/05/2019 | 17:53

Pe agenda de astăzi a artistei Oana Zăvoranu se află și filmările unor scene pentru serialul “Sacrificiul”, care va rula la Antena 1. În această după-amiază, carismatica brunetă a făcut publică o înregistrare în care apare într-o rochie HOT, care are un decolteu adânc. Mulți dintre internauții care au văzut imaginile nu și-au putut lua ochii de la sânii naturali ai actriței.

Citește și: Ce studii are, de fapt, Oana Zăvoranu. Câte clase a făcut și cum arăta înainte să fie faimoasă

Oana Zăvoranu, apariție HOT la filmările pentru serialul “Sacrificiul”

În vârstă de 45 de ani, Oana Zăvoranu a filmat azi pentru cel mai nou film românesc, care va apărea la TV în toamna acestui ani. În timpul unei pauze, diva s-a lăsat filmată în timp ce spunea: “On set”, însă nu mesajul a atras atenția tuturor, ci rochia mulată și decolteul generos în care toți au putut să-i admire forma sânilor naturali. Vă reamintim că bruneta și-a pus de opt ori silicoane, iar în urmă cu mai bine de un an, ea a decis să renunțe complet la implanturile mamare.

“On set ♥️♥️♥️ Love, Oana #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #oanathequeen #sacrificiul #tvseries #serial #thisautumn #comingsoon #actress #acting #movie #mood #vibes #love #cool #dope” este mesajul scris de brunetă pe contul ei de Instagram, unde a urcat clipul de mai jos.

“(…). Te admir pentru tot ceea ce ești! Frumoasă, deșteaptă, independentă”, “Te iubesc de când ai apărut pe TV!???”, “Ești mirifică ?❤️”, “Te iubesc, cea mai frumoasă persoană ❤️”, “Abia aștept ❤️” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani la postarea de azi a vedetei.

Oana Zăvoranu, 8 operații de mărire a sânilor

În 2005, Oana Zăvoranu și-a pus pentru prima dată implant mamar cu silicon; câte 135 ml în fiecare sân. La un an distanță, ea a cerut silicoane de 180 ml, iar în 2007 şi-a pus implanturi de 450 ml. În 2008, bruneta s-a operat din nou şi a optat pentru sâni de 250 ml. În 2009, extravaganta vedetă şi-a scos implanturile de tot, iar doi ani mai târziu, şi-a pus unele de 220 ml, relatează click.ro. În 2014, a făcut a şaptea operaţie la sâni, cu implanturi de 460 ml. În timpul participării la “Uite cine dansează”, emisiune prezentată de Mihaela Rădulescu şi Cabral, Oana Zăvoranu a făcut show cu ținutele sexy și provocatoare, de la care nu au lipsit decolteurile ameţitoare.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în secret

Citește și: Oana Zăvoranu, decizie inedită după nuntă: “Spun în premieră, fac o cununie religioasă într-o moschee”. A vorbit despre convertirea la Islam

Oana Zăvoranu (45 de ani), pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.
Citește și...