Acasă » Exclusiv » Omul din spatele “iUmor” a făcut show ca la Antena 1! Fiul îi calcă pe urme lui Andreas Petrescu și… A pus-o în dificultate pe fosta soție a lui Valeriu Lazarov

Omul din spatele “iUmor” a făcut show ca la Antena 1! Fiul îi calcă pe urme lui Andreas Petrescu și… A pus-o în dificultate pe fosta soție a lui Valeriu Lazarov

De: Sabin Tudor 14/05/2024 | 23:40

Andreas Petrescu este, fără dubiu, unul dintre pilonii show-ului “iUmor”, etalon de audiență pe segmentul de difuzare. De profesie actor și scenarist, invitatul emisiunii CANCAN EXCLUSIV a relatat cu umor detalii neștiute din culisele proiectului de la Antena 1. Mai mult, Andreas Petrescu a povestit cu zâmbetul pe buze cum a ajuns să fie concediat din majoritatea proiectelor la care a pus umărul. Surpriza cea mai mare a venit din partea lui Dan Negru care l-a consolat pe actor după ruperea contractului cu TVR.

Ani mai târziu, Andreas Petrescu și-a găsit echilibrul, atât profesionat, cât și emoțional. Fiul pe care îl are cu Augusta Lazarov îi calcă pe urme, punând dificultăți mamei cu întrebările sale! Pentru a afla despre ce este vorba, urmăriți emisiunea integrală CANCAN EXCLUSIV, cu Andreas Petrescu!

( NU RATA: CUM AU APĂRUT VEDETELE LA BOTEZUL „ÎNFRĂȚIRII” ÎNTRE TELEVIZIUNI. DINTRE INVITAȚII DE MARCĂ NU AU LIPSIT OZANA BARABANCEA, PEPE (ANTENA 1) ȘI AUGUSTA LAZAROV )

Andreas Petrescu face mărturisiri sincere despre căsnicia cu Augusta Lazarov: „Nu m-aș fi însurat și ea știe asta!”

CANCAN EXCLUSIV: Nu ați dori să sărbătoriți 10 ani de mariaj la Power Couple?

Andreas Petrescu: Tu știi cum sunt eu cu nevastă-mea? E o nebunie, eu o ador! Nu m-aș fi însurat și ea știe asta. Mie mi se părea că e o nenorocire căsătoria pentru mine, n-aveam treabă, nu voiam să mă mai însor niciodată, nu voiam să aud de chestia asta.

CANCAN EXCLUSIV: Ai mai avut vreo tentativă?

Andreas Petrescu: Am fost însurat pe la 21 de ani, am fost însurat un an și jumătate, eram student în anul trei, când m-am însurat. S-a terminat, n-a fost rău, a fost bine cât a fost, s-a terminat.

CANCAN EXCLUSIV: Și ea tot actriță?

Andreas Petrescu: Nu mai știu, a fost acum 25 de ani. Dar nu m-aș fi însurat deloc, pentru că îmi era teamă că în clipa în care te însori, dispare libertatea, mi-era frică de chestia asta. Și am întâlnit omul ăsta, cu care pot să zic orice, pot să fac orice glumă în casă, orice fel de glumă. La mine în casă nu există corectitudine politică, pentru că ea știe că o iubesc. Ea știe că o respect și niciodată n-are senzația că vorbesc despre ea înjositor. Noi râdem despre orice, putem face glume despre absolut orice. De aia vreau cu ea la Power Couple, la Asia Express, i-am zis «hai, să punem la încercare treaba asta», că e atât de solidă treaba dintre noi, încât eu sunt foarte fericit că se întâmplă așa. Înainte mă duceam mult în turnee, acum nu prea mai fac turnee, pentru că îmi place acasă.

( CITEȘTE ȘI: DE CE SE TEM JURATUL DE LA IUMOR ȘI SOȚIA LUI SĂ DEVINĂ PĂRINȚI? COSMIN NATANTICU: ”STAI LA O BERE, STAI LA O FIFA…” )

Andreas Petrescu a făcut show total în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV (Foto: captură video)

Mariajul soției cu Valeriu Lazarov, analizat cu transparență de Andreas Petrescu: „Nu m-a luat ca pe o comparație, sunt două lumi diferite, două căsnicii diferite!”

CANCAN EXCLUSIV: N-a fost niciodată o presiune pentru tine că doamna a mai fost căsătorită cu un domn celebru înainte?

Andreas Petrescu: Absolut deloc. Hai să-ți explic! În primul rând, domnul acela era un geniu, probabil ultimul geniu din televiziune, un om care chiar a avut în minte o lume fabuloasă. Doi la mână, a fost măritată cu el înainte să mă cunoască pe mine. Nu am nicio treabă cu trecutul oamenilor. Pentru mine, cine ești din secunda în care mă cunoști, e tot ce mă interesează. Iar trecutul tău te-a făcut să fii cine ești astăzi, ceea ce e o chestie foarte mișto. N-am absolut nicio problemă, de nicio culoare.

CANCAN EXCLUSIV: Dar nu ai simțit o presiune, că domnul totuși a fost foarte tare?!

Andreas Petrescu: Nicio secundă n-am avut presiuni de genul ăsta. Nu m-a luat ca pe o comparație, sunt două lumi diferite, două căsnicii diferite, după cum îți spuneam. S-a terminat, s-a vindecat și la niște ani m-a cunoscut pe mine, niște ani de stat singură, vreo patru sau cinci. Muncea foarte mult, de la 8 dimineața până la 11-12 noaptea.

( ACCESEAZĂ ȘI: 5 MIL. € PENTRU DAN NEGRU, BENDEAC ȘI CELEBRII BUCĂTARI! ȘEDINȚĂ FULGER, ANTENA 1 ÎȘI VREA VEDETELE ÎNAPOI )

Andreas Petrescu și Augusta Lazarov s-au căsătorit în anul 2015 (Foto: Instagram)

Fiul Luca îi calcă pe urme comediantului. A pus-o în dificultate pe mama sa, cu întrebările directe: „L-ai iubit mai mult decât pe tati?”

CANCAN EXCLUSIV: Și acum se mai întâmplă asta, să munciți fără a avea timp de copil sau de familie?

Andreas Petrescu: Ea are foarte mult timp acum, are un job care îi permite să aibă timp de Luca. Și eu am timp, lucrăm de acasă, joc la teatru seara și scriu de acasă. Ne petrecem mult timp cu Luca și vorbim foarte mult cu el. Noi trei avem o relație specială. Îi zic tot ce vrea să afle, n-avem limite, inclusiv faptul că a mai fost căsătorită. A întrebat zilele trecute Luca «tu ai mai fost căsătorită?!». A aflat și el și a zis «OK, l-ai iubit?». Ea a zis «DA!», «mai mult decât pe tati?!». Și ea a zis «nu se poate judeca așa, sunt lucruri diferite, acel om nici măcar nu mai există, dar l-am iubit și acum îl iubesc pe tati și pe tine, voi sunteți lumea mea și vă iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine».

Luca voia să știe, dar nu există niciun secret, el trebuie să facă parte din lumea asta. Nu avem niciun fel de secrete, nici între noi doi. Dacă mai am vreo fantezie, i-o spun, dacă sunt lucruri pe care nu le-am trăit. I-am zis «uite care e treaba, eu nu te-am luat de nevastă pentru trei ani, eu mi-am luat un partener la drum. Și atunci, în ideea că o să fie cum îi zic eu, pentru mereu, trebuie să știi că eu fac și niște sacrificii, pentru că mai aveam de bifat niște lucruri pe care vreau să știi că nu le voi bifa niciodată». Noi avem chestia aia de ipocrizie, am văzut o chestie într-o piesă de teatru «tu m-ai înșela vreodată?», și zice «nu», «păi de ce nu, dacă pentru tine sexul e o chestie liberă și nu ți se pare o chestie importantă», «nu te-am înșelat, pentru că nu vreau să te mint». Aia e trădarea adevărată!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Cel mai FRUMOS drum din România. Se deschide în vară, pentru toți românii
Cel mai FRUMOS drum din România. Se deschide în vară, pentru toți românii
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre presupusa amantă a lui Silviu Prigoană: „Îi găsisem mesaje cu ea în telefon”
Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre presupusa amantă a lui Silviu Prigoană: „Îi găsisem mesaje cu ea...
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să...
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe care o iau în calcul anchetatorii
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe...
Cupola de căldură amenință Europa. Continentul e în alertă înainte de ceea ce se anunță a fi cea mai fierbinte vară din istorie
Cupola de căldură amenință Europa. Continentul e în alertă înainte de ceea ce se anunță...
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași!...
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Sunt problemele exterioare, care vin din partea altor oameni.”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg,...
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate...
BANCUL ZILEI. Într-o zi  vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare de bani: - Cât?
BANCUL ZILEI. Într-o zi vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare...
Ofertă Kaufland: Două TELEVIZOARE la prețuri interesante pe finalul lunii mai
Ofertă Kaufland: Două TELEVIZOARE la prețuri interesante pe finalul lunii mai
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
"Este o femeie de o frumusețe rară". Cătălin Botezatu vorbește așa despre o singură femeie...
Gigi Becali dezvăluie telefonul secret pe care l-a avut cu Radu Paraschivescu. Scriitorul îl acuză pe patronul FCSB că „minte fără strop de rușine”! Exclusiv
Gigi Becali dezvăluie telefonul secret pe care l-a avut cu Radu Paraschivescu. Scriitorul îl acuză...
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce...
Interzis pentru românii care au mașini. Amendă de 1.000 de lei. Decizie direct de la primărie
Interzis pentru românii care au mașini. Amendă de 1.000 de lei. Decizie direct de la...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la...
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Toyota merge contra curentului şi poate da lovitura. Cel mai mare producător de maşini investeşte într-o nouă generaţie de motoare cu combustie internă
Toyota merge contra curentului şi poate da lovitura. Cel mai mare producător de maşini investeşte...
Îți fac direct dosar penal. ALERTĂ pentru șoferii care merg la RAR. Îți confiscă și mașina
Îți fac direct dosar penal. ALERTĂ pentru șoferii care merg la RAR. Îți confiscă și...
Vecinii scandalagii riscă mari sancțiuni. S-a schimbat Codul Penal
Vecinii scandalagii riscă mari sancțiuni. S-a schimbat Codul Penal
Locul de BASM din România care te duce cu gândul la Italia. Motivul pentru care zeci de mii de turiști îl vizitează anual
Locul de BASM din România care te duce cu gândul la Italia. Motivul pentru care...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul...
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan Simion: „Pot arunca o privire?”
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan...
"Era o fată nevinovată". Ipoteza polițiștilor în cazul fetiței de doi ani din Dolj găsită...
Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public
Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din...
Câți ani de muncă trebuie să ai ca să primești o pensie mai mare cu 1.440 de lei la recalculare. Vezi dacă te încadrezi și tu
Câți ani de muncă trebuie să ai ca să primești o pensie mai mare cu...
Anunț important pentru românii care vor să-și monteze panouri fotovoltaice cu bani de la stat. Când se va lansa o nouă sesiune și de ce acte e nevoie
Anunț important pentru românii care vor să-și monteze panouri fotovoltaice cu bani de la stat....
×