Ozana Barabancea, taxată la sânge de Iulia Albu pentru apariția de la Premiile TV Mania 2018: “Machiajul «scary doll face», iar sânul este…”

Publicat: 23/11/2018 | 10:20

Ozana Barabancea a făcut o alegere vestimentară îndrăzneață când a pășit în urmă cu câteva zile pe covorul întins pentru gala de decernare a Premiilor TV Mania 2018, însă, la un moment dat, ținuta i-a jucat o festă, iar decolteul a lăsat la vedere un amănunt inestetic. Pentru acesta, dar și pentru machiajul pe care și l-a făcut, jurata de la “Te cunosc de undeva!” a fost taxată de Iulia Albu. În plus, aceasta i-a dat o notă inimaginabilă.

Deși se numără printre vedetele ei preferate, Iulia Albu nu a trecut cu vederea gafa făcută de Ozana Barabancea când a mers la Premiile TV Mania 2018. Cel mai critic fashion editor de la noi și-a spus părerea sinceră despre outfit-ul artistei, dar și despre make-up-ul pe care îl avea. La finalul mărturisirilor, Iulia Albu i-a dat o notă la care nimeni nu s-ar fi gândit: -235

“Acum ceva timp, Ozana Barabancea îmi trimitea o poză cu un turban şi mă întreba dacă îmi place. Mie îmi place, dar nici chiar aşa.

Decolteul e făcut pentru a arăta şi susţine, nu pentru a aluneca şi a expune lenjeria. Sânul este «tăiat» inestetic, iremediabil şi irefutabil, sper, de sutienul nefericit, iar machiajul «scary doll face» completează o imagine de marionetă a unui ventriloc mai puţin priceput.

Rămăsesem la turban parcă, la naiba, de parcă ar mai conta turbanul. Nota: -235”, a scris vedeta pe blogul ei iuliaalbu.com.

Citește și: Ozana Barabancea, primele mărturii despre decesul părinților: “A murit de inimă, pe masa de operaţie. A fost o lecţie de smerenie”

Ozana Barabancea, transformare radicală după ce și-a tăiat stomacul

Ozana Barabancea și-a făcut o intevenție de micșorare a stomacului pe 20 iunie 2017. Cu ajutorul unei diete și mult sport, artista a slăbit peste 40 de kilograme.

Citește și...