Ozana Barabancea, sexy la sală! Ce talie de viespe a făcut la aproape 9 luni după ce și-a făcut operația de micșorarre a stomacului

Publicat: 09/03/2018 | 13:39

 Ozana Barabancea, sexy la sală! De când și-a tăiat stomacul, Ozana Barabancea trece și mai des pe la sală. De altfel, vedeta are antrenor personal, care o ajută enorm atunci când lucrează exercițiile la aparate sau cu diferite greutăți. Acesta este nimeni altul decât Alexander Florescu, vărul lui Pepe. Astăzi, jurata de la „Te cunosc de undeva!” s-a pozat în echipamentul de sport.

Ozana Barabancea, dată afară de la şcoala de muzică. “Am studiat cu nuiaua în spate!” Ce relaţie a avut artista cu mama ei

 Ozana Barabancea, sexy la sală! Luna aceasta, pe 20 martie, se împlinesc nouă luni de când Ozana Barabancea a trecut prin sala de opereații, unde medicii i-au făcut o intevenție de micșorare a stomacului. Cu ajutorul unei diete și mult sport, artista a slăbit peste 40 de kilograme. În plus, de ceva timp, ea lucrează la sală cu antrenorul vedetelor, Alexander Florescu. Iar astăzi, jurata de la „Te cunosc de undeva!” a avut o apariție foarte sexy! Ea a îmbrăcat un  tricou alb strâns pe corp, pantaloni de sport gri, iar centura pe care o avea prinsă în jurul taliei a scos în evidență și mai mult cât de mult a slăbit, de fapt.

Ozana Barabancea, sfătuită de fani să scape de excesul de piele

Ozana Barabancea, apariție sexy la sală! „Arătați foarte bine!!!Ce schimbare spectaculoasă!!!”, „Felicitări!! Ați slăbit tare mult și vă stă bine așa, dar acum urmează partea cea mai grea pentru dumneavoastră, să vă tonifiați și să scăpați de excesul de piele până la vară….”, „Cred că în loc de ochelari, lentilele de contact ar fi mai indicate pentru sport! Eu, una, mă simt mai bine!” sunt trei dintre mesajele trimise de fanii Ozanei Barabancea.

Artista a spus care e secretul din dieta care a transformat-o total: „Regim pe bază de…”

Jurata de la „Te cunosc de undeva!” şi-a făcut operaţia de micşorare a stomacului pe 20 iunie 2017.

Citește și...